În medicina dentară, microscopul chirurgical a devenit din ce în ce mai important pentru operații de înaltă calitate încheiate cu succes, în special în ramura endodonției. Microscopul îl ajută pe medic în efectuarea operațiilor micro-invazive, care au ca scop conservarea substaței dinților (smalțului), a țesutului și minimalizarea riscurilor și a timpului de vindecare necesar.

Microscopul stomatologic le oferă medicilor acces la cele mai mici detalii, pentru o diagnosticare precisă și un tratament ulterior optim. Microscopul îi permite medicului să lucreze dintr-o poziție mai stabilă, în timp ce asigură iluminarea corespunzătoare și mărirea zonei cavității bucale pentru intervenții.

De peste 20 de ani siguranța tehnicilor și procedurilor chirurgicale au prioritate în clinica noastră. Astfel, am optat pentru un microscop dentar cu componente optice de calitate superioară, dotat cu sistemul de iluminare necesar pentru efectuarea tratamentelor. Totodată, aparatul chirurgical îndeplinește cele mai stricte norme de igienă, pentru a-ți putea asigura calitatea serviciilor prestate.

În clinica noastră, microscopul este folosit la toate specializările stomatologice:

  • Chirurgie
  • Implanturi
  • Terapie și tratamente de restaurare
  • Tratament de canal
  • Protetică
  • Afecțiuni parodontale

La Clinica Dr. Șerban folosim aparatură de ultimă generație, pentru a asigura de fiecare dată cel mai precis diagnostic și cel mai sigur tratament, rezultatul fiind o experiență plăcută pentru tine, atât în timpul, cât și după vizită!

Îți aducem aminte că pentru o bună igienă dentară este recomandat să te prezinți la o consultație la cel mult 6 luni de la ultima vizită la dentist. Sună la numărul 0758.074.415 sau completează formularul online și fă-ți o programare la clinica noastră!