Cazuri Clinice

O parte dintre cazurile Clinicii Dr.Șerban

Părerile pacienților noștri

Andreea Pavel
Andreea Pavel
2022-01-16
Verificat
Mult profesionalism și respect față de pacienți. Recomand cu încredere Clinica dr. Șerban, în urma unei extracții mai complicate a molarului de minte, am avut parte de o experiență plăcută atât în timpul extracției, cât și după extracție, am primit instrucțiunile pe care trebuia să le urmez ulterior. De asemenea, de fiecare dată când am avut întrebări adiționale transmise prin email/telefonic în legătură cu extracția sau orice grijă pe care mi-am făcut-o ulterior, echipa și dl doctor Șerban mi-au fost la dispoziție și mi-au răspuns rapid la întrebările adresate.
Buca Alin-Gabriel
Buca Alin-Gabriel
2021-06-01
Verificat
După un maraton stomatologic care a durat aproape 2 ani, am rămas cu cele mai bune impresii. Am apreciat nu doar profesionalismul fără cusur, ci și implicarea umană (follow-up prompt, sfaturi și opinii la obiect, sugestii binevenite, empatie). E reconfortant să vezi oameni pasionați cu adevărat de propria meserie, mereu la zi și dornici să se perfecționeze. La fiecare intervenție mai complexă am admirat siguranța calmă și ingeniozitatea pe care nu le poți dobândi decât după ani de muncă și efort. Recomand cu cea mai mare încredere și sunt sigur că vă veți bucura, ca și mine, de un zâmbet încântător!
ClaudiaMihaela Claudia91
ClaudiaMihaela Claudia91
2021-04-16
Verificat
Am avut de la bun inceput experiente pozitive la clinica Doctor Serban, de fiecare data am fost tratata cu mult respect si multa atentie la lucrarile ce au fost facute. Am apelat la ajutor pentru 3 extractii, 2 carii si 1 implant si niciodata nu am avut ce sa le reprosez medicilor stomatologi și asistentelor, de exemplu: domnul Șerban, doamna Anca Șerban, doamna Cristina și doamna Mădălina. Cu toții sunt foarte dedicati, răbdători, acorda atentie la cel mai mic detaliu, stiu cum sa comunice cu mine, sa ma linisteasca daca mi-e teama si isi dau tot interesul sa faca o treaba cat mai buna, se simte experienta in domeniu si pasiunea pe care le au. Am simtit din start ca tin la sanatatea dintilor mei nu numai pe scaun sau in sala de radiografii, ci si la telefon cand am fost sunata ca sa afle daca am simtit vreun discomfort. De asemenea, apreciez ca ma suna ca sa confirme fiecare programare si ca imi dau si SMS cu o zi inainte. Ma bucur enorm ca am descoperit aceasta clinica si o recomand cu multa bucurie oricui are nevoie, sa sune sa se programeze fara nicio ezitare si sigur nu va regreta! Nu are ce sa te deranjeze, nu ai ce sa le reprosezi, pur si simplu.
anda sorescu
anda sorescu
2021-03-31
Verificat
Recomand cu toată încrederea Clinica Dr Șerban. Mulțumim Dl Dr Șerban, un medic extraordinar, care ne a ajutat, ne a dat încredere și ne a liniștit temerile legate de intervențiile pe care urma sa i le facem băiețelului nostru. Este un profesionist, cu o răbdare și implicare cum rar întâlnești. Întreaga echipa este foarte bine pregătită, amabila și dornica sa te ajute. Am apreciat foarte mult faptul, ca regulile de igiena sunt foarte stricte, mai ales în contextul actual și asta mi a oferit o siguranță și o încredere sporita. Mulțumesc din suflet întregii echipe! Recomand cu toată căldura Clinica Dr Șerban!
marius badea
marius badea
2021-01-14
Verificat
Am fost azi pentru o consultatie , RECOMAND cu toata increderea ,am fost foarte bine informat si explicatiile au fost in detaliu ! Multumesc pentru felul in care ati reusit sa ma informati si ca ati avut rabdare la intrebarile mele !!!
Liliana Opranescu
Liliana Opranescu
2020-11-24
Verificat
O echipa de oameni profesionisti care se simte ca isi fac meseria din pasiune. Pe langa tratamentele pe care mi le-au facut si de care am fost multumita, apreciez mult atmosfera prietenoasa si faptul ca sunt extrem de receptivi la feedback-ul primit din partea pacientilor.
Irina Neagu
Irina Neagu
2020-10-07
Verificat
Recomand clinica oricarei persoane care are nevoie de lucrari " complexe" . Dl dr Serban este un profesionist dar si un om cald , atent , empatic si cu simtul umorului . Personalul clinicii este foarte dragut , atent , amabil . Sunt foarte multumita de lucrarea ( fast&fix) , pe care am facut-o la aceasta clinica .
Adelina-Violeta Becherescu
Adelina-Violeta Becherescu
2020-06-05
Verificat
Sunt foarte multumita de serviciile primite la Clinica Dr. Serban!

Abonează-te pentru reduceri și știri