De-a lungul timpului, inovațiile în tehnologie s-au manifestat și în sfera medicală, ramura stomatologică numărându-se printre nișele care s-au bucurat de cea mai mare atenție. Dacă la început dantura putea fi pierdută pe vecie, treptat s-au dezvoltat soluții din ce în ce mai eficiente de implantologie și proteze dentare, care să le ofere oamenilor zâmbetele înapoi.

În timp, modernizările au persistat, iar de curând a apărut pe piață o tehnologie numită CERVICO by VPI , care permite realizarea unor lucrări de excepție prin precizia sporită și personalizarea tratamentului de implant în funcție de particularitățile fiecărui pacient.

Această tehnică a schimbat modul în care sunt realizate implanturile clasice, oferind  medicilor posibilitatea de a elabora și a consemna un profil de emergență corespunzător în jurul implantului, pentru rezultate de cea mai înaltă calitate.

Dispozitivul CERVICO by VPI PREMIUM constă în două kituri: CERVICO Mold și CERVICO Guide, care se completează reciproc. Astfel, utilizarea kitului Guide poate fi dedusă chiar din numele acestuia: medicul stomatolog folosește kitul pentru ca un ghid în vederea alegerii formei și mărimii bontului de vindicare, indispensabil tratamentului. În continuare, cu ajutorul kitului Mold, medicul va fabrica acest bont din material compozit – fiecare bont de vindecare este creat special pentru fiecare dinte implantat.

Astfel, beneficiile sistemului sunt deopotrivă de natură stilistică și medicală: rezultatul va fi unul mult mai natural din punct de vedere estetic, ajutând în același timp și la menținerea sănătății înainte de implant. În același timp, controlul și precizia sporite oferite de dispozitivul CERVICO by VPI fac posibilă anticiparea exactă a rezultatelor, evitând astfel complicații nedorite.

La Clinica Dr. Șerban realizăm implanturi și proteze dentare de peste 20 de ani și ne bucurăm să observăm evoluția tehnologică și să folosim cea mai nouă aparatură în cabinetul nostru, pentru că astfel le putem oferi pacienților cele mai bune rezultate, într-un timp mai scurt și la un preț redus.