Este aproape inevitabil ca nuanța dinților tăi să nu se modifice în timp, cauza fiind trecerea timpului, tutunul, alimentele sau băuturile consumate în viața de zi cu zi. Tratamentul de albire a dinților cu Lampa Zoom îți va oferi un un alb strălucitor pentru ca tu să zâmbești cu încredere oricând!

Tratamentul de albire cu Lampa Zoom WhiteSpeed redă culoarea naturală și strălucirea dinților, reprezentând o soluție lipsită de durere pentru pacient, care oferă în același timp rezultate garantate și de durată. Nu este deci de mirare că albirea dentară cu Lampa Zoom este cel mai recomandat tratament de către medicii dentiști!

La clinica noastră vei găsi medici stomatologi specializați și cea mai nouă tehnologie de pe piață în albirea dinților. Tratamentul de albire se realizează folosind Lampa Zoom WhiteSpeed, ce beneficiază de tehnologia cu activare la lumină pentru albire puternică. Asta înseamnă că tu te vei bucura de cel mai alb zâmbet posibil în numai 60 de minute!

De ce să alegi Clinca Dr. Șerban:

  • Dinți mai albi cu până la 8 nuanțe în doar 60 de minute
  • Experiența medicilor de peste 20 de ani
  • Este sigur pentru smalțul dentar și gingii
  • Folosim numai tehnologie de ultimă generație, pentru rezultate mai bune într-un timp mai scurt
Tratament profesional de albire Lampă ZOOM – 1200 de lei (4 aplicări)

Vrem ca tu să te bucuri de cele mai bune rezulte pentru zâmbetul tău, motiv pentru care tratamentele realizate vor fi întotdeauna personalizate conform nevoilor tale. Astfel, putem realiza albirea folosind diferite concentrații, în funcție de sensibilitatea dinților tăi.

Concentrație 25%
4 aplicări în clinică folosind Lampa Zoom
Albire până la 8 nuanțe
Concentrație 6% (dinți sensibili)
4 aplicări în clinică folosind Lampa Zoom
Albire până la 6 nuanțe în cabinet
Gel pentru acasă inclus

Fă-ți o programare la clinica noastră sunând la numărul de telefon 0758.074.415 sau completând formularul online și bucură-te de un zâmbet strălucitor cu tratamentul de albire cu Lampa Zoom WhiteSpeed!