Un studiu realizat de Institutul Național de Sănătate Publică în 2018 arată faptul că pierderea completă a dinților afectează aproximativ 30% din persoanele cu vârste cuprinse între 65 și 74 de ani. Totodată există un număr semnificativ de persoane în vârstă care nu urmează tratamente stomatologie din diverse motive, fie pentru că nu își permit acest lucru, fie pentru că nu conștientizează importanța igienei orale.

La Clinica Stomatologică Dr. Șerban credem că este de datoria noastră să fim alături de părinții și de bunicii noștri și să îi îndrumăm către o igienă orală cât mai bună.

De aceea am lansat campania “Părinți la dentist” prin care te încurajăm să vii împreună cu părinții ori bunicii tăi la control în clinica noastră. Astfel, ne-am propus să creștem gradul de conștientizare în rândul tinerilor față de importanța igienei orale, atât în cazul lor, cât și în cazul familiilor lor.

Mai mult, dacă te-ai decis să ne faci o vizită alături de părinții sau de bunicii tăi noi le vom oferi acestora o radiografie panoramică gratuită, în timp ce tu vei beneficia de 10% reducere la prima ta ședință de tratament.

Te invităm să îți faci o programare prin formularul online, sau apelând numărul de telefon 0758.074.415 !