Exista mai multe lucrari pe care le include protetica dentara, ce au menirea de a face viata tuturor mai frumoasa, prin redarea zambetului de altadata. Oricine poate dobandi increderea in sine de altadata cu ajutorul lucrarii potrivite, in functie de problema cu care se confrunta.

Lucrarile protetice vin insotite de o serie de avantaje si sunt disponibile pentru cei care nu mai reusesc sa realizeze masticatia corespunzatoare, sunt stanjeniti de aspectul danturii sau alte astfel de nereguli create de diversi factori (lipsa dintilor, igiena necorespunzatoare etc).

Un aspect important de care orice clinica stomatologica ar trebui sa tina cont este faptul ca mediul in care sunt efectuate lucrarile protetice trebuie sa fie steril, ferit de bacterii si microbi. Spre exemplu, in cadrul clinicii noastre avem grija ca fiecare pacient sa beneficieze de cele mai bune conditii de igiena, motiv pentru care respectam toate regulile legate de protectia pacientilor impuse la standarde europene.

Oricine ar trebui sa aiba dreptul de a beneficia de protetica dentara, fara a se supune riscului de a se infecta cu diverse bacterii, mai ales persoanele predispuse la diverse afectiuni.

Care sunt avantajele pe care le ofera aceasta procedura medicala ?

Inainte de toate trebuie sa stiti ca beneficiile ce urmeaza a fi mentionate le sunt oferite pacientilor numai in cadrul unor cabinete specializate, cu medici profesionisti. Recomandarea noastra este sa va documentati in legatura cu calitatea serviciilor clinicii la care apelati inainte de a incepe orice colaborare, pentru a nu va supune nici unui risc legat de sanatate.

Mai jos sunt mentionate cateva dintre avantajele pe care le oferim de fiecare data pacientilor nostri, indiferent de tipul de protetica ales (fixa sau mobila):

  • Obtinerea unui aspect estetic deosebit prin realizarea lucrarii protetice, astfel incat indispozitia de a lua masa in public este inlaturata;
  • Posibilitatea de a realiza o masticatie normala. Cea ingreunata dispare datorita inlocuirii spatiilor cu dinti lipsa cu ajutorul unei proteze dentare. Timpul de acomodare necesar este unul scurt, in viitorul cel mai apropiat fiind posibil consumul oricarui tip de aliment, fara senzatii de disconfort;
  • Posibilitatea de exprimare clara. Pacientii care beneficiaza de protetica dentara redobandesc vorbirea coerenta, precum si increderea in sine.
  • Rezistenta coronara sporita pentru dantura cu dinti trati pe canal
  • Timp redus de executare a lucrarilor

Pentru ca lucrarile protetice pe care le realizam sa ofere pacientilor nostri intotdeauna cele mai bune rezultate, utilizam un material ultra – rezistent, care ofera durabilitate, precum si un aspect estetic deosebit. Este vorba despre zirconiu si clinica DrSerban utilizeaza acest material pentru realizarea lucrarilor All – Zirconia. De ce ne-am indreptat atentia asupra acestuia si il folosim in procedurile medicale pe care le efectuam? Spre deosebire de alte metode cunoscute, zircononiu este foarte recomandat in efectuarea unor lucrari protetice cu rezultate optime deoarece acesta nu este iritant pulpar. De asemenea, materialul poate fi utilizat si in realizarea de coroane si punti dentare, oferind un aspect estetic incontestabil.

Desigur, nu am renuntat nici la ceramica in realizarea de lucrari protetice. Aceasta ajuta la finalizarea cu succes a acestor lucrari, indiferent ca este vorba despre utilizarea unui suport mecanic sau despre efectuarea acestora pe implanturi. In oricare dintre situatii, imaginea vizuala are un impact deosebit pentru ca pacientii isi recapada zambetul de altadata si increderea in propriile persoane.

Despre tehnica CAD – CAM

Pentru ca lucrarile estetice efectuate sa ofere rezultate de exceptie, in cadrul clinicii DrSerban este utilizata frecvent tehnica CAD – CAM. Este vorba de identificarea modalitatii perfecte pentru a creste eficienta tratamentului pe care il oferim pacientilor.

Precizia pe care o ofera aceasta este de 100%, oricare ar fi tipul de interventie. Acesta este motivul pentru care optam la tehnica mentionata ori de cate ori este nevoie. Ne dorim ca toti pacientii nostri sa fie multumiti de serviciile pe care le oferim, de aceea ne adaptam intotdeauna la noile tehnologii si la cerintele de actualitate.