Implant Fast & Fixed

Fast and Fixed este un system de 4/6 implanturi care permite inserareaa implantelor cu protezare provizorie fixa imediata  in maxim 24 ore. Pacientul pleaca cu un zambet complet nou refacut in 24 h

Vrei să ai dinți în mai puțin de 24 de ore ?

Tratamentul Fast & Fixed este soluția optimă pentru pacienții edentați care vor să aibă imediat dinți stabili. O singură zi pentru extracții, inserare implanturi și lucrare provizorie.

Costurile sistemului fast and fixed sunt cu 60 % mai reduse decat in cazul unei reabilitari totale pe implante prin metoda clasica

De ce să alegi implantul Fast & Fixed ?

Avantajul major al folosirii sistemului de implanturi dentare SKY fast & fixed este că acum avem posibilitatea de a oferi pacienţilor, într-o singură zi, dinţi ficşi cu care pot mânca imediat după operaţie, reluându-și viaţa socială într-un timp record. Garantam 100% osteointegrarea implanturilor dentare, iar prin tehnica PRGF ne asigurăm că pacientul se vindecă de 7 ori mai rapid decât în mod obișnuit, se reduce riscul de infecție și nu apar umflăturile. 

Sistemul Fast & Fixed se adresează:

Avantajul major al sistemului de implant dentar Fast & Fixed, este acela că pacientul primește într-o singură zi lucarea fixă cu care poate mânca.

Planificare vizite la cabinet

Posibilitatea de planificare exactă și anticipată elimină riscul atât pentru medic, cât și pentru pacient, de a fi în posturi neplăcute generate de situațiile în care timpul, costul, sau chiar ambele ar fi necunoscute. Cu atât mai mult, restaurarea definitivă permite planificarea exactă a vizitelor la cabinet, câștigând timp pentru realizarea unei lucrări permanente de calitate.

Ești gata să zâmbești din nou?

Abonează-te pentru reduceri și știri