Chirurgie Orală

Ultimele tehnici de chirurgie orală și implantologie, rapid și fără durere

PROGRAMARE ONLINE
Servicii Chirurgie Orala

Soluții chirurgicale inovative

Ne ținem mereu la curent cu ultimele noutăți și tehnici în materie de implantare dentară și chirurgie, realizate la nivelul cavității bucale. De fiecare dată ne asigurăm de faptul că pacienții noștri beneficiază de soluții inovative, care le asigură vindecarea rapidă și regenerarea eficientă a țesuturilor, fără complicații și folosind tehnici minim invazive.

Pentru lucrările noastre, folosim cea mai sigură metodă de augmentare osoasă, vindecare și regenerare tisulară, în vederea elevării sinusului maxilar. Este vorba despre tehnica PRF.

În clinica noastră modernă veți fi întâmpinați doar cu materiale și instrumente perfect sterilizate, conform standardelor impuse de UE, fapt pentru care întreg procesul chirurgical se va realiza în maximul de siguranță. În plus, la noi veți beneficia de manopere chirurgicale absolut lipsite de orice fel de durere, după cum urmează în lista de mai jos.

Elevare sinus maxilar (Sinus Lift), în vederea inserării de implanturi

Această procedură ce are ca rol ridicarea membranei sinusale prin adiție de os, este frecvent utilizată în rândul pacienților noștri. Sinusul maxilar este reprezentat de o cavitate plină cu aer ce se află deasupra rădăcinilor molarilor superiori. În unele cazuri, aceasta coboară și tinde să ocupe locul rădăcinilor molarilor superior extrași, tocmai pentru că osul se resoarbe odată cu trecerea timpului.

Pentru ca medicul stomatolog să poată insera implanturile, el are nevoie de o înălțime, precum și de o grosime corespunzătoare a osului. Totuși, această înălțime dispare pe măsură ce sinusul maxilar coboară în locul rădăcinilor dinților ce au fost extrași anterior.

Ceea ce face de fapt medicul profesionist, este de a obține înălțimea și grosimea adecvată printr-o operație de elevare a sinusului maxilar și ulterior prin inserarea de implanturi cu o lungime suficient de mare, astfel încât să reziste timp îndelungat, uneori chiar pentru restul vieții.

Inserare de implanturi dentare

Implanturile dentare sunt acele intervenții chirurgicale prin care se introduce o rădăcină artificială pentru un dinte nou. În urma beneficierii unui astfel de proces, veți fi mult mai dornici să râdeți și să zâmbiți, tocmai pentru că încrederea în sine va crește considerabil, nemaiexistând acele lipsuri deranjante la nivel de dantură.

Adiții osoase (augmentări osoase)

Unii pacienți care au avut parte de extracții dentare cu mult timp în urmă, se confruntă cu o problemă destul de serioasă ce pune în pericol sănătatea cavității bucale (osul se resoarbe). Așadar, pentru a se putea insera implanturile necesare de o lungime și de o grosime corespunzătoare, este nevoie de augmentări osoase.

Extracții molari de minte incluși

În momentul în care molarii de minte nu au suficient loc să erupă și să crească într-o manieră corespunzătoare, întreg procesul va crea probleme uriașe pacientului. De altfel, acesta se va confrunta cu dureri, iar în multe cazuri și cu infecții.

Printre alte proceduri ce pot fi realizate în clinica noastră, se mai numără:

  • Chirurgie parodontală

  • Rezecții apicale, chistectomii

  • Tratament preprotetic chirurgical în vederea realizării unor lucrări dentare

Tratamentul preprotetic implică extracții, chiuretaj periapical, rezecții apicale și multe altele. Indiferent de tipul procedurii necesare, în clinica noastră aveți garanția unui înalt grad de siguranță pentru intervențiile de acest tip, la nivel minim invaziv și fără durere.

Veți uita ce înseamnă frica de dentist, odată ce veți alege serviciile noastre !

  DOTĂRI CLINICĂ

DOCTORI 3
ASISTENTE 2
CABINETE 2
RADIOLOGIE 1
STERILIZARE 1

  PROGRAM CLINICĂ

Luni - Vineri 10:00 - 20:00
Sâmbătă Închis
Duminică Închis

  LOCALIZARE CLINICĂ

Clinică Dr. Șerban

• formular de programare •

    Sunt de acord cu stocarea și utilizarea datelor mele în acest site