Microscop Dentar

Acest echipament stomatologic pe care il folosim in cadrul clinicii noastre va garanta maximum de precizie pentru orice diagnostic, oferindu-i medicului detaliile pentru a stabili cel mai bun plan de tratament.

De ce este nevoie de microscop dentar?

Microscop Dentar

Iti doresti ca fiecare tratament dentar sa aiba cele mai bune rezultate.

Pentru aceasta, medicul are nevoie de acces la cele mai fine detalii, iar microscopul dentar le poate oferi. Iluminarea corespunzatoare si marirea zonei din cavitatea bucala ce necesita interventii dentare garanteaza diagnosticarea precisa si un tratament optim ulterior.

Cand va fi folosit microscopul dentar?

La clinica noastra, microscopul este folosit la toate specializarile stomatologice:

  • chirurgie
  • implanturi
  • terapie si tratamente de restaurare
  • tratament de canal
  • protetica
  • afectiuni parodontale

Ce beneficii ofera microscopul dentar?

Precizia diagnosticarii si a stabilirii planului de tratament este garantata de acest dispozitiv. In multe dintre cazuri, folosirea microscopului dentar face o reala diferenta. Astfel, majoritatea tratamentelor ajung sa aiba o durata mult mai redusa.

Chiar si in cazul tratamentelor mai complicate, microscopul dentar garanteaza un plus de siguranta. Este vorba despre infectii la nivelul radacinilor, chisturi, granuloame, perforatii si alte astfel de afectiuni cu pronostic destul de rezervat.

De asemenea, tratamentul de canal beneficiaza de avantajele microscopului dentar. Acesta ofera vizibilitate sporita a detaliilor ce adesea nu pot fi sesizate cu ochiul liber – perforatii ale canalului, fracturi radiculare, detectarea canalelor suplimentare sau identificarea canalelor calcifiate.

In clinica noastra folosim microscopul dentar pentru toate specializarile, pentru a asigura de fiecare data cel mai precis diagnostic si cel mai sigur tratament.