Protetica dentara simpla/complexa

In cadrul clinicii noastre se realizeaza cele mai rezistente lucrari protetice, toate acestea desfasurandu-se in conformitate cu toate standardele europene. Chiar si tu ai posibilitatea de a-ti recastiga buna dispozitie oricand, cu ajutorul unui zambet perfect.

Beneficiile de care se bucura cei care opteaza pentru o lucrare protetica fixa sau mobila sunt multiple:

  • posibilitatea de a lua masa in public sau de a tine un discurs fara a simti vreun disconfort;
  • libertatea de a fi mereu cu zambetul pe buze datorita faptului ca lucrarea protetica ofera si un aspect estetic deosebit de frumos;
  • masticatie fara probleme – lipsa dintilor nu va mai reprezinta o problema daca optezi pentru o proteza dentara. Acomodarea se face intr-un timp foarte scurt, astfel ca vei putea manca tot ce doresti fara a simti niciun fel de disconfort;
  • rostirea in mod clar a cuvintelor si vorbirea coerenta sunt imbunatatite cu ajutorul protezei dentare potrivite.

Zirconiul este un material foarte rezistent, ce ofera un aspect estetic de necontestat – din acest motiv suntem singura clinica din Romania ce poate realiza lucrari All-Zirconia. Acesta este ideal pentru realizarea lucrarilor protetice pentru ca nu este iritant pulpar si, in acelasi timp, se poate folosi atat in realizarea unei punti dentare, cat si a unei coroane. Pacientii care au ales o proteza din zirconiu se bucura acum de un zambet frumos si stralucitor.

Lucrarile protetice pot fi realizate si din ceramica, atat cu suport metalic, cat si pe implanturi. Acestea ofera un aspect estetic placut, redand astfel celor care le intrebuinteaza increderea in propria persoana.

Tehnica CAD-CAM

Tehnica CAD-CAM este una dintre cele mai moderne modalitati pe care le utilizam in vederea realizarii unor lucrari protetice de exceptie. Rolul acesteia este de a identifica o modalitate ideala pentru cresterea eficientei tratamentului dentar.

Tehnologia CAD-CAM folosita in cadrul clinicii noastre ofera precizie de 100% pentru orice tip de inteventie. Sistemul 100% computerizat garanteaza astfel cele mai sigure si durabile rezultate pentru fiecare pacient.