Protetică Dentară

Restaurare morfo-functională și estetică a aparatului dento-maxilar cu garanție inclusă

PROGRAMARE ONLINE
Servicii Protetica Dentara

Care sunt beneficiile ?

În cadrul clinicii noastre se realizează unele dintre cele mai rezistente lucrări protetice, toate acestea desfășurându-se în conformitate cu toate standardele europene. Chiar și tu ai posibilitatea de a-ți recâștiga buna dispoziție oricând, cu ajutorul unui zâmbet perfect.

Beneficiile de care se bucură cei care optează pentru o lucrare protetică fixă sau mobilă sunt multiple:

  • Posibilitatea de a lua masa în public, sau de a ține un discurs fără a simți vreun disconfort

  • Libertatea de a fi mereu cu zâmbetul pe buze, datorită faptului că lucrarea protetică oferă și un aspect estetic deosebit de frumos

  • Masticație fără probleme. Lipsa dinților nu va mai reprezenta o problemă dacă optezi pentru o proteza dentară. Acomodarea se face într-un timp foarte scurt, astfel că vei putea mânca tot ce dorești, fără a simți niciun fel de disconfort

  • Rostirea în mod clar a cuvintelor și vorbirea coerentă sunt îmbunătățite cu ajutorul protezei dentare potrivite

Ce este zirconiul ?

Zirconiul este un material foarte rezistent, ce oferă un aspect estetic de necontestat. Din acest motiv, suntem o clinică specializată în realizarea de lucrări all-zirconia. Acest material este ideal pentru realizarea lucrărilor protetice, pentru că nu este iritant pulpar și în același timp se poate folosi atât în realizarea unei punți dentare, cât și a unei coroane.

Pacienții care au ales o proteză din zirconiu se bucură acum de un zâmbet frumos și strălucitor. Lucrările protetice pot fi realizate și din ceramică, atât cu suport metalic, cât și pe implanturi. Acestea oferă un aspect estetic plăcut, redând celor care le întrebuințează încrederea în propria persoană.

Ce înseamnă CAD-CAM ?

Tehnica CAD-CAM este una dintre cele mai moderne modalități pe care le utilizăm în vederea realizării unor lucrări protetice de excepție. Rolul acestei tehnologii este de a identifica o modalitate ideală pentru creșterea eficienței tratamentului dentar.

Tehnologia cad-cam folosită în cadrul clinicii noastre, oferă precizie de 100% pentru orice tip de interventie. Astfel, sistemul 100% computerizat, garantează unele dintre cele mai sigure și cele mai durabile rezultate pentru fiecare pacient în parte.

  DOTĂRI CLINICĂ

DOCTORI 3
ASISTENTE 2
CABINETE 2
RADIOLOGIE 1
STERILIZARE 1

  PROGRAM CLINICĂ

Luni - Vineri 10:00 - 20:00
Sâmbătă Închis
Duminică Închis

  LOCALIZARE CLINICĂ

Clinică Dr. Șerban

• formular de programare •

    Sunt de acord cu stocarea și utilizarea datelor mele în acest site