Terapie Restaurativa Moderna

Toata lumea stie cate ceva despre cariile dentare. Acestea constituie una dintre cele mai frecvente afectiuni ale danturii. Indiferent de varsta la care te afli, acestea isi pot face aparitia in cavitatea ta bucala, fiind si cauza cea mai frecventa de pierdere a dintilor.

Pentru a intelege mai bine modul in care le poti preveni, trebuie sa stii ca acestea apar in urma depunerii placii bacteriene. Organismele microscopice din placa bacteriana iti vor ataca smaltul dentar, formand astfel anumite cavitati – carii.

Stim ca acestea sunt nedureroase si tocmai de aceea multe persoane aleg sa nu isi faca griji in privinta lor. Tu nu trebuie sa procedezi astfel! Ia in considerare faptul ca, in prima faza evolutiva, acestea pot fi tratate extrem de usor.

Meriti un zambet superb si lipsit de carii! Materialele compozite de ultima generatie pe care le folosim atunci cand vine vorba despre tratarea acestui tip de afectiuni au scopul de a-i reda (in detaliu) aspectul initial al danturii tale.

Care sunt principalele avantaje ale materialelor estetice?

  • materialele compozite estetice au capacitatea de a restaura rezistenta naturala a dintelui;
  • dintii tratati cu ajutorul materiale estetice vor avea din nou un aspect foarte natural si sanatos;
  • dintii refacuti cu materiale estetice sunt mai putin sensibili decat dintii refacuti cu amalgam.

TERAPIA RESTAURATIVA MODERNA

Acest gen de terapie consta in inlaturarea tesutului deteriorat si in remodelarea completa a zonei afectate, folosind numai materiale de top.

Clinica noastra dispune de un sistem modern de izolare a dintelui (DIGA), pe care il utilizam si prin intermediul caruia iti vom oferi siguranta actului de insanatosire dentara.

Totusi, trebuie sa ai in vedere faptul ca poti preveni aparitia cariilor, urmandu-ne sfaturile:

  • spala-te pe dinti de 2 ori pe zi, folosind o pasta de dinti pe baza de fluor
  • foloseste ata interdentara
  • viziteaza-ne in mod regulat, o data la 6 luni, pentru a beneficia de pe urma unui control