Caută
Close this search box.

Chirurgie dentară
București Sector 1 - Clinica Dr. Șerban

Ne asigurăm de faptul că pacienții noștri beneficiază de soluții inovative, care le asigură vindecarea rapidă și regenerarea eficientă a țesuturilor, fără complicații și folosind tehnici minim invazive.

Dr Serban Stomatolog Bucuresti Sector 1 Operatie

Ne ținem mereu la curent cu ultimele noutăți și tehnici în materie de implantare dentară și chirurgie, realizate la nivelul cavității bucale.

Pentru intervențiile efectuate în clinica noastră, folosim metode sigure de reconstrucție osoasă, vindecare și regenerare tisulară. Folosim tehnica PRF care ajută la vindecarea rapidă a țesuturilor și aparatura de ultimă generație bazată pe piezochirurgie, minim invazivă care ajuta atât la pecizia și siguranța actului operator cât și la vindecarea rapidă a țesuturilor, precum și o recuperare mai rapidă a pacientului.

Elevare sinus maxilar (Sinus Lift)

Procedura se folosește în vederea inserării de implanturi.

Dinti in 24 de ore

Această procedură ce are ca rol ridicarea membranei sinusale prin adiție de os, este frecvent utilizată în rândul pacienților noștri. Sinusul maxilar este reprezentat de o cavitate plină cu aer ce se află deasupra rădăcinilor molarilor superiori. În unele cazuri, aceasta coboară și tinde să ocupe locul rădăcinilor molarilor superior extrași, tocmai pentru că osul se resoarbe odată cu trecerea timpului.

Pentru ca medicul specialist chirurg implantolog să poată insera implanturile, el are nevoie de o înălțime, precum și de o grosime corespunzătoare a osului. Totuși, această înălțime dispare pe măsură ce sinusul maxilar coboară în locul rădăcinilor dinților ce au fost extrași anterior.

Ceea ce face de fapt medicul chirurg implantolog, este de a obține înălțimea și grosimea adecvată printr-o operație de elevare a sinusului maxilar și ulterior prin inserarea de implanturi cu o lungime suficient de mare, astfel încât să reziste timp îndelungat, uneori chiar pentru restul vieții.

Inserare de implanturi dentare

Implanturile dentare sunt acele intervenții chirurgicale prin care se introduc dispozitive de titan pentru un dinte nou. În urma beneficierii unui astfel de proces, veți fi mult mai dornici să râdeți și să zâmbiți, tocmai pentru că încrederea în sine va crește considerabil, nemaiexistând acele lipsuri deranjante la nivel de dantură.

Adiții osoase (augmentări osoase)

Unii pacienți care au avut parte de extracții dentare cu mult timp în urmă, se confruntă cu o problemă destul de serioasă ce pune în pericol sănătatea cavității bucale (osul se resoarbe). Așadar, pentru a se putea insera implanturile necesare de o lungime și de o grosime corespunzătoare, este nevoie de augmentări osoase.

Extracții molari de minte incluși, semi-incluși sau prezenți pe arcadă

Măseaua de minte este al treilea molar și apare în cea mai îndepărtată zonă a maxilarului, respectiv a mandibulei. Acești dinți apar atunci când arcadele dentare s-au dezvoltat complet (după 18 ani) motiv pentru care deseori nu au loc să erupă. În mod normal sunt patru molari (doi superiori și doi inferiori). Sunt, însă, persoane care au mai puțini sau deloc.

Ce presupune operația de extracție:

Operația de extracție presupune îndepărtarea molarului de minte și a țesutului osos care îl acoperă. Cele mai multe astfel de intervenții nu implică riscuri și nici complicații pe termen lung. Întreaga intervenție este efectuată sub anestezie locală și implică:

Așadar, măseaua de minte necesită o atenție sporită comparativ cu ceilalți 28 de dinți datorită poziției sale. Este esențial să mergi regulat la dentist, ca să prevezi eventualele complicații.

Printre alte proceduri ce pot fi realizate în clinica noastră,
se mai numără:

Tratamentul preprotetic implică extracții, chiuretaj periapical, rezecții apicale și multe altele. Indiferent de tipul procedurii necesare, în clinica noastră aveți garanția unui înalt grad de siguranță pentru intervențiile de acest tip, la nivel minim invaziv și fără durere.

Ești gata să zâmbești din nou?

Părerile pacienților noștri

Doctor Șerban
4.8
Based on 85 reviews
powered by Google
Monica DraganMonica Dragan
19:30 14 Feb 24
Multumiri întregii echipe atât pentru profesionalismul cu care abordează și rezolva problemele medicale, cat și pentru comunicarea clara și empatia pe care o manifesta fata de pacienți.
mirela silaghimirela silaghi
09:36 14 Feb 24
Medici de o înaltă ținută profesională ! Condițiile și serviciile sunt la cele mai înalte standarde. Recomand din toată inima. Felicitări echipei și mult succes !
Simona FilipSimona Filip
21:29 19 Oct 23
Recomand aceasta clinica atat din perspectiva unui medic cat si cea de pacient. Profesionalismul si empatia pe care o vei intalni iti vor da increderea ca ai ales locul si oamenii potriviti.
George DumitriuGeorge Dumitriu
17:02 29 Sep 23
Relatia mea cu personalul clinicii Dr Serban si in primul rand cu Dl doctor a devenit ceva familiar mai mult decat relația dr-pacient.Pe langa calitatile si dedicarea personalului conditiile ,seriozitatea si pina la urma calitatea serviciilor toate sunt premlum si la pretul corect.Le doresc tot binele din lume si sa stiu ca sunt acolo pentru mine si fam mea!!
js_loader