Caută
Close this search box.

Consultație și Plan de tratament
București Sector 1 - Clinica Dr. Șerban

Consultația stomatologică este prima întâlnire cu medicul stomatolog, în care medicul realizează atât consultația clinică cât și radiologică, verifică statusul dentar, evidențiază eventuale carii, dinți lipsă, infecții, resorbții osoase și gingivale.

Consultație dentist București Sector 1

Ce reprezintă planul de tratament?

În cadrul consultației medicul stabilește și un plan de tratament în funcție de diagnosticul pus inițial. Medicul stabilește împreună cu pacientul o etapizare a tratamentului și informează pacientul de costuri.

Ce risc am dacă amân controlul periodic la medicul stomatolog?

Consultatie Clinica Stomatologica Bucuresti Sector 1

Care sunt serviciile cuprinse?

Care sunt etapele consultului stomatologic periodic?

Examinarea generală:

Medicul stomatolog se informează dacă pacientul a fost diagnosticat cu o afecțiune generala și dacă urmează un tratament medicamentos.

Examinarea cavității bucale:

Medicul va verifica starea dinților, gingiilor și a țesuturilor moi din cavitatea bucală.

Ești gata să zâmbești din nou?

Părerile pacienților noștri

Doctor Șerban
4.8
Based on 85 reviews
powered by Google
Monica DraganMonica Dragan
19:30 14 Feb 24
Multumiri întregii echipe atât pentru profesionalismul cu care abordează și rezolva problemele medicale, cat și pentru comunicarea clara și empatia pe care o manifesta fata de pacienți.
mirela silaghimirela silaghi
09:36 14 Feb 24
Medici de o înaltă ținută profesională ! Condițiile și serviciile sunt la cele mai înalte standarde. Recomand din toată inima. Felicitări echipei și mult succes !
Simona FilipSimona Filip
21:29 19 Oct 23
Recomand aceasta clinica atat din perspectiva unui medic cat si cea de pacient. Profesionalismul si empatia pe care o vei intalni iti vor da increderea ca ai ales locul si oamenii potriviti.
George DumitriuGeorge Dumitriu
17:02 29 Sep 23
Relatia mea cu personalul clinicii Dr Serban si in primul rand cu Dl doctor a devenit ceva familiar mai mult decat relația dr-pacient.Pe langa calitatile si dedicarea personalului conditiile ,seriozitatea si pina la urma calitatea serviciilor toate sunt premlum si la pretul corect.Le doresc tot binele din lume si sa stiu ca sunt acolo pentru mine si fam mea!!
js_loader