Caută
Close this search box.

Radiologie dentară
București Sector 1 - Clinica Dr. Șerban

Radiografiile dentare se număra printre cele mai indispensabile elemente care vin în ajutorul medicului stomatolog atunci când trebuie să stabilească un diagnostic dentar corect.

Radiologie Dentara Bucuresti Sector 1

Aparatele digitale de radiologie folosite în clinica noastră (radiografie retroalveolară și radiografie panoramică), se clasează în categoria instrumentelor medicale dentare de ultimă generație, asigurându-ți o protecție maximă pe întreg parcursul procedurilor de radiografiere.

Având în vedere faptul că sunt instrumente ultra moderne, doza de iradiere la care vei fi supus este cu 90% mai mică decât cea a unui instrument mediocru. Sănătatea zâmbetului tău are prioritate!

Importanța unei radiografii

O radiografie dentară este esențială în tratamentul stomatologic și medicului stomatolog deoarece ajută la stabilirea unui diagnostic corect și la efectuarea unei lucrări potrivite fiecărei situații în parte.

Radiografia oferă o imagine detaliată a dinților, maxilarului și țesuturilor înconjurătoare. Radiografia dentară este obținută prin expunerea la radiații electromagnetice care penetrează corpul.

Radiografiile dentare făcute cu echipamentele de ultimă generație nu iradiază mai mult decât o face un televizor, vorbitul la telefonul mobil sau un zbor cu avionul.

 

Radiologie Dentara

Tipuri de radiografie și utilitatea acestora

Radiografie dentară panoramică (numită și ortopantomogramă sau OPG):

Este recomandată de fiecare medic stomatolog la consultul stomatologic inițial pentru că oferă o imagine de ansamblu a tuturor dinților și raportului acestora cu formațiunile anatomice vecine, mărind obiectele cu 25-35%.

Radiografie dentară retroalveolară (periapicală):

Mai simplă, ușor de realizat chiar și în cabinet și recomandată destul de des, oferă informații detaliate despre o parte dintre dinți.

Radiografie dentară ocluzală:

Recomandată mai rar, dar necesară în anumite situații.

Ești gata să zâmbești din nou?

Părerile pacienților noștri

Doctor Șerban
4.8
Based on 85 reviews
powered by Google
Monica DraganMonica Dragan
19:30 14 Feb 24
Multumiri întregii echipe atât pentru profesionalismul cu care abordează și rezolva problemele medicale, cat și pentru comunicarea clara și empatia pe care o manifesta fata de pacienți.
mirela silaghimirela silaghi
09:36 14 Feb 24
Medici de o înaltă ținută profesională ! Condițiile și serviciile sunt la cele mai înalte standarde. Recomand din toată inima. Felicitări echipei și mult succes !
Simona FilipSimona Filip
21:29 19 Oct 23
Recomand aceasta clinica atat din perspectiva unui medic cat si cea de pacient. Profesionalismul si empatia pe care o vei intalni iti vor da increderea ca ai ales locul si oamenii potriviti.
George DumitriuGeorge Dumitriu
17:02 29 Sep 23
Relatia mea cu personalul clinicii Dr Serban si in primul rand cu Dl doctor a devenit ceva familiar mai mult decat relația dr-pacient.Pe langa calitatile si dedicarea personalului conditiile ,seriozitatea si pina la urma calitatea serviciilor toate sunt premlum si la pretul corect.Le doresc tot binele din lume si sa stiu ca sunt acolo pentru mine si fam mea!!
js_loader