Despre Clinica Dr. Serban

Clinica Stomatologica

Str. Daniel Danielopol nr.36, ap.3, Sector 1, Bucuresti

Adresa e-mail

office@drserban.ro

Telefon

0758.074.415
0740.097.655
021.313.02.25

Orar:

L-V: 10:00 - 21:00

Programare Online

Clinica Dr. Serban – locul unde iti recapeti cel mai frumos zambet!


Zambeste, pentru ca ai si de ce!

E o modalitate foarte simpla de a comunica, de a intampina o persoana si de a stabili relatii durabile. Nu ai incredere ca zambetul tau e perfect? Noi te putem ajuta!

Vrem sa iti oferim servicii stomatologice la cele mai inalte standarde, motiv pentru care intreaga echipa iti sta la dispozitie cu cele mai moderne aparaturi si cunostintele necesare pentru a rezolva orice caz.

Zambetul iti va aparea pe chip de fiecare data cand vei trece pragul clinicii noastre. Suntem foarte atenti la detalii si te vom ajuta sa iti recapeti increderea printr-un zambet realmente de invidiat.

Cum vom face asta?

Avem dotari moderne, personal specializat pe diverse ramuri ale stomatologiei si cream de fiecare data o relatie speciala cu fiecare pacient care ne alege.

Uita de frica de dentist, pentru ca la clinica Dr. Serban nu exista asa ceva. Aici vei avea parte doar de rezolvarea problemelor legate de dantura in cel mai rapid, eficient si durabil mod.

Haide sa facem cunostinta!

Dr. Serban Alexandru Marius Dacu

„Indiferent de problema, la noi veti gasi o rezolvare. Suntem profesionistii pe care oricine ii cauta, dovada stau miile de pacienti care ne-au trecut pragul si care au plecat de la clinica mai siguri pe sine, zambind larg. Va asteptam!”

Specializat in domeniul implantologiei, dr. Marius Serban este si membru activ in ESED (Societatea Europeana de Estetica Dentara). Pe langa absolvirea masterului in implantologie, a urmat si cursuri de specializare in Israel, Germania si Statele Unite ale Americii. Perioada 2000 – 2015 a insemnat o specializare continua pentru dr. Marius Serban: a urmat cursuri la IAOI Israel, Steigmann Institut Germania, NYU College SUA, Implant Institut Torok Germania. Experienta in domeniu il recomanda oricarei persoane care vrea sa aiba parte de o dantura de invidiat.

Dr. Serban Alexandru

Dr. Serban Anca Elena

„Lucrez aici cu sufletul, pentru a ajuta pe oricine. Mi-a placut dintotdeauna sa fiu salvarea pe care o cauta pacientii, fac orice lucru cu pasiune si ma implic total, pentru a oferi de fiecare data cele mai bune solutii tuturor celor care ne trec pragul.”

De asemenea, membra ESED, dr. Anca Serban detine competente in domeniul endodontiei si radiodiagnosticului maxilo-facial. Pentru a se asigura ca ofera de fiecare data cele mai bune si eficiente planuri de tratament, dr. Anca Serban s-a specializat continuu: in perioada 2005-2016 a participat la numeroase congrese nationale si internationale. Cei peste 10 ani de experienta si implicarea de care da dovada dr. Anca Serban sunt confirmate de miile de pacienti carora le-a redat zambetul perfect.

Dr. Serban Anca Elena

Cristina Stoenescu

„E incredibil sa poti vedea cu ochii tai cum apare dintr-o data multumirea pe orice chip. Pacientii nostri sunt de toate varstele, iar cand ii vad zambind din nou cu incredere imi dau seama ca fericirea pur si simplu nu are varsta.”

Asistenta in cadrul clinicii Dr. Serban, Cristina Stoenescu are o experienta de peste 10 ani si completeaza echipa magica ce reuseste sa rezolve oricand orice problema legata de sanatatea danturii.

Asis. Cristina Stoenescu

Dr. Cringanu Ioana

„Practica de peste 3 ani facuta aici mi-a aratat cat de mult inseamna sa poti zambi cu incredere. Ma bucur ca fac parte din aceasta echipa si ca am ocazia sa contribui la multumirea tuturor celor care ajung la clinica Dr Serban.”

Dr. Ioana Cringanu este medic stomatologie generala si masterand Reabilitare Orala si Terapie Implanto Protetica. Face parte din echipa clinicii de peste 3 ani si ofera alaturi de ceilalti membri ai echipei solutii eficiente si durabile la orice probleme legate de dantura.

Asis. Cristina Stoenescu