Caută
Close this search box.

Clinica Dr. Șerban

Albire dentară

Albirea dentară profesională reprezintă cea mai simplă și confortabilă metodă de a-ți recăpăta strălucirea zâmbetului într-o singură vizită în cabinetul medicului stomatolog.

Albire dentara Bucuresti Sector 1

Albirea dentară este una dintre procedurile de estetică dentară prin care reușim să redăm pacienților starea de bine și încrederea în sine. Folosind sistemul de albire Philips White Zoom, poţi obţine un zâmbet cu până la 8 nuanţe mai alb în numai 60 de minute. Care este bonusul suplimentar? Vei beneficia de rezultate uimitoare cu minimă sensibilitate sau chiar deloc.

De ce să alegi albirea Philips White Zoom la clinica Dr. Șerban?

Când alegi albirea dinţilor la cabinet, se utilizează ingrediente de albire mai puternice pentru a-ţi finaliza în siguranţă tratamentul. Rezultatul? Dinţi imediat mai albi, cu minimă sensibilitate sau chiar deloc.

Albire dentară București
Albire Dentara

Care sunt cauzele care duc la schimbarea culorii dinților?

Foarte puține persoane au un zâmbet complet alb, în mod natural, mai ales că odată cu înaintarea în vârsta, dinții sunt supuși acțiunii unor factori externi care duc la îngalbenirea sau pătarea acestora precum:

În ce situație nu este indicată albirea dentară?

Albirea dentară profesională nu este indicată în următoarele situații:

Efect Phillips White Zoom Albire Dentara Bucuresti

Ești gata să zâmbești din nou?

Părerile pacienților noștri

Doctor Șerban
4.8
Based on 85 reviews
powered by Google
Monica DraganMonica Dragan
19:30 14 Feb 24
Multumiri întregii echipe atât pentru profesionalismul cu care abordează și rezolva problemele medicale, cat și pentru comunicarea clara și empatia pe care o manifesta fata de pacienți.
mirela silaghimirela silaghi
09:36 14 Feb 24
Medici de o înaltă ținută profesională ! Condițiile și serviciile sunt la cele mai înalte standarde. Recomand din toată inima. Felicitări echipei și mult succes !
Simona FilipSimona Filip
21:29 19 Oct 23
Recomand aceasta clinica atat din perspectiva unui medic cat si cea de pacient. Profesionalismul si empatia pe care o vei intalni iti vor da increderea ca ai ales locul si oamenii potriviti.
George DumitriuGeorge Dumitriu
17:02 29 Sep 23
Relatia mea cu personalul clinicii Dr Serban si in primul rand cu Dl doctor a devenit ceva familiar mai mult decat relația dr-pacient.Pe langa calitatile si dedicarea personalului conditiile ,seriozitatea si pina la urma calitatea serviciilor toate sunt premlum si la pretul corect.Le doresc tot binele din lume si sa stiu ca sunt acolo pentru mine si fam mea!!
js_loader