Caută
Close this search box.

Albire dentară profesinală
București Sector 1 - Clinica Dr. Șerban

Albirea dentară profesională reprezintă cea mai simplă și confortabilă metodă de a-ți recăpăta strălucirea zâmbetului într-o singură vizită în cabinetul medicului stomatolog.

Albire dentara Bucuresti Sector 1

Ce este albirea dentară?

Albirea dentară este una dintre procedurile de estetică dentară prin care reușim să redăm pacienților starea de bine și încrederea în sine. Folosind sistemul de albire Philips White Zoom, poţi obţine un zâmbet cu până la 8 nuanţe mai alb în doar 60 de minute. Care este bonusul suplimentar? Vei beneficia de rezultate uimitoare cu minimă sensibilitate sau chiar deloc.

De ce să alegi albirea dentară profesională?

Știm cu toții că un zâmbet strălucitor poate transforma complet modul în care ne simțim și cum suntem percepuți de ceilalți. La Clinica Dr. Șerban, ne mândrim cu excelența în tratamentele de albire dentară, oferind soluții adaptate nevoilor fiecărui pacient.

Albire dentară București

Beneficiile albirii dentare profesionale la Clinica Dr. Șerban

  • Rezultate imediate: Vei observa o schimbare vizibilă într-o singură ședință. De ce? Tehnologia Philips Zoom Whitening utilizeaza ACP (fosfat de calciu amorf) care este dovedit clinic ca ajută la reducerea sensibilităţii dentare, protejarea smalţului şi îmbunătăţirea luciului şi a texturii netede a dinţilor tăi.
  • Proceduri sigure: Medicul dentist utilizează produse de cea mai bună calitate și echipamente moderne pentru a asigura confortul și siguranța ta.
  • Durabilitate: Efectele albirii profesionale durează până la un an, mai ales cu o îngrijire adecvată post-procedură.

Ce trebuie să știi înainte de albirea dentară?

Înainte de orice tratament de albire, medicul stomatolog va efectua o evaluare detaliată a sănătății tale orale. Este esențial să tratezi eventualele probleme dentare, precum cariile sau gingivita, înainte de a începe albirea.

De ce să alegi albirea Philips White Zoom la clinica Dr. Șerban?

Când alegi albirea dinţilor la cabinet, se utilizează ingrediente de albire mai puternice pentru a-ţi finaliza în siguranţă tratamentul. Rezultatul? Dinţi imediat mai albi, cu minimă sensibilitate sau chiar deloc.

Procesul de albire dentară

Evaluarea inițială: Înainte de o procedură de albire dentară, este recomandat să se efectueze o ședință de profilaxie (igienizare dentară) cu câteva zile înainte. Aceasta implică curățarea profesională a dinților, îndepărtarea plăcii bacteriene și a tartrului, și poate include și periaj profesional și lustruire.

Determinarea nuanței: Medicul dentist folosește o scală de nuanțe dentare pentru a identifica nuanța curentă a dinților pacientului.Nuanțele sunt comparate vizual cu dinții pacientului, pentru a determina cu precizie culoarea de bază înainte de procedură. În final, se stabilesc rezultatele dorite și despre așteptările pacientului în ceea ce privește nuanța finală a dinților.

Protejarea gingiilor: Gingiile tale vor fi protejate cu atenţie printr-un strat special aplicat pe acestea înainte ca stomatologul să administreze binecunoscutul gel de albire pe bază de peroxid de hidrogen.

Procedura de albire dentară profesională:

  1. Se realizează 4 aplicări de câte 15 minute
  2. Gelul de albire este aplicat pe suprafața dinților și activat cu ajutorul lămpii Philips White Zoom. Este dovedit clinic ca albește dinții cu până la 6 nuanțe într-o oră.
  3. Sursa de lumină cu LED a acceleratorului lămpii de albire Philips Zoom WhiteSpeed acționează asupra gelului de albire, accelerând procesul şi îmbunătăţind rezultatul de albire cu până la 40%.
  4. La final, se aplică un gel desensibilizant. Tehnologia Philips Zoom Whitening utilizeaza ACP (fosfat de calciu amorf) care este dovedit clinic ca ajută la reducerea sensibilităţii dentare, protejarea smalţului şi îmbunătăţirea luciului şi a texturii netede a dinţilor tăi.

Rezultate: După ședință, dinții tăi vor fi mai albi și mai strălucitori.

Îngrijirea post albire

Pentru a menține efectul albirii dentare, evită consumul alimentelor și băuturilor care pot păta dinții, precum vinul roșu, cafeaua sau ceaiul. De asemenea, este recomandat să folosești pastă de dinți pentru albire și să programezi detartraj dentar regulat.

Vezi înainte

Care sunt cauzele care duc la schimbarea culorii dinților?

Foarte puține persoane au un zâmbet complet alb, în mod natural, mai ales că odată cu înaintarea în vârsta, dinții sunt supuși acțiunii unor factori externi care duc la îngalbenirea sau pătarea acestora precum:

În ce situație nu este indicată albirea dentară?

Albirea dentară profesională nu este indicată în următoarele situații:

Vezi înainte

Experiența pacientului la Clinica Dr. Șerban

La Clinica Stomatologică Dr. Șerban, ne asigurăm că fiecare vizită este plăcută și fără stres. De la momentul în care pășești în clinica noastră, vei fi întâmpinat de un personal prietenos și profesionist, gata să răspundă la toate întrebările tale.

Consultația inițială

Prima ta vizită va începe cu o consultație detaliată, în care medicul dentist va evalua starea de sănătate a dinților tăi și va discuta opțiunile de tratament disponibile. Vei primi toate informațiile necesare pentru a face o alegere informată.

Planul de tratament personalizat

Pe baza evaluării inițiale, medicul va crea un plan de tratament personalizat, adaptat nevoilor și obiectivelor tale. Te vom ghida în fiecare pas al procesului.

Procedura de albire

Indiferent de metoda de albire aleasă, vei beneficia de cele mai avansate tehnici și echipamente. Echipa noastră se asigură că procedura este confortabilă și fără durere, oferindu-ți un zâmbet strălucitor în cel mai scurt timp posibil.

Îngrijirea post-tratament

După procedura de albire, vei primi instrucțiuni detaliate pentru a menține rezultatele obținute. De asemenea, medicul dentist îți va recomanda produse specifice pentru îngrijirea dinților albiți și pentru prevenirea sensibilității dentare.

Contactează Clinica Dr. Șerban

Ești gata să-ți redobândești zâmbetul strălucitor? Programează o consultație la Clinica Dr. Șerban din București, Sector 1, și descoperă cum albirea dentară profesională îți poate schimba viața.

Contactează-ne prin formular online sau la telefon 0758074415 pentru a stabili o programare.

 

Întrebări frecvente despre albirea dentară

În general, albirea dentară profesională nu provoacă durere. Totuși, unii pacienți pot experimenta o sensibilitate temporară după procedură. Aceasta este de obicei minoră și dispare în câteva zile. La Clinica Dr. Șerban, utilizăm tehnici și produse menite să minimizeze orice disconfort.

Albirea dentară este o opțiune bună pentru persoanele care au dinți sănătoși și doresc să-și îmbunătățească aspectul zâmbetului.

Cu toate acestea, nu este potrivită pentru toată lumea. Persoanele cu dinți sensibili, carii, plombe sau lucrări dentare s-ar putea să nu obțină rezultate bune de la albirea dentară. De asemenea, femeile însărcinate sau care alăptează ar trebui să evite albirea dentară.

Durata efectelor depinde de obiceiurile tale alimentare și de igiena orală. În medie, rezultatele pot dura de la câteva luni până la câțiva ani. Evitarea alimentelor și băuturilor care pătează dinții, precum cafeaua, ceaiul și vinul roșu, și menținerea unei rutine de îngrijire orală adecvată pot prelungi durata efectelor albirii.

  • Produse de albire la domiciliu: Paste de dinți, geluri, benzi și gutiere care conțin agenți de albire, cum ar fi peroxidul de hidrogen sau carbamida.
  • Albirea profesională: Medicul stomatolog va aplica un gel de albire pe dinți și va folosi o lumină specială sau un laser pentru a-l activa.
  • Albirea internă: O opțiune pentru dinții devitalizați, unde medicul stomatolog injectează un agent de albire în interiorul dintelui.

Tratamentele profesionale de albire dentară sunt sigure și nu dăunează smalțului, dacă sunt efectuate corect de un medic dentist calificat. La Clinica Dr. Șerban, utilizăm produse de albire de înaltă calitate și respectăm toate protocoalele de siguranță pentru a proteja sănătatea dinților tăi.

Albirea dentară nu afectează coroanele dentare, fațetele sau alte restaurări. Acestea nu se albesc la fel ca dinții naturali, așa că este posibil să fie necesar să le înlocuiești pentru a se potrivi cu nuanța dinților. Medicul dentist îți va oferi recomandările necesare în funcție de situația ta specifică.

Costul albirii dentare poate varia în funcție de metoda aleasă și de complexitatea cazului. La Clinica Dr. Șerban, oferim prețuri competitive și pachete personalizate pentru a satisface nevoile fiecărui pacient. Contactează-ne pentru o consultație și o evaluare detaliată a costurilor.

Ești gata să zâmbești din nou?

Părerile pacienților noștri

Doctor Șerban
4.8
Based on 85 reviews
powered by Google
Monica DraganMonica Dragan
19:30 14 Feb 24
Multumiri întregii echipe atât pentru profesionalismul cu care abordează și rezolva problemele medicale, cat și pentru comunicarea clara și empatia pe care o manifesta fata de pacienți.
mirela silaghimirela silaghi
09:36 14 Feb 24
Medici de o înaltă ținută profesională ! Condițiile și serviciile sunt la cele mai înalte standarde. Recomand din toată inima. Felicitări echipei și mult succes !
Simona FilipSimona Filip
21:29 19 Oct 23
Recomand aceasta clinica atat din perspectiva unui medic cat si cea de pacient. Profesionalismul si empatia pe care o vei intalni iti vor da increderea ca ai ales locul si oamenii potriviti.
George DumitriuGeorge Dumitriu
17:02 29 Sep 23
Relatia mea cu personalul clinicii Dr Serban si in primul rand cu Dl doctor a devenit ceva familiar mai mult decat relația dr-pacient.Pe langa calitatile si dedicarea personalului conditiile ,seriozitatea si pina la urma calitatea serviciilor toate sunt premlum si la pretul corect.Le doresc tot binele din lume si sa stiu ca sunt acolo pentru mine si fam mea!!
js_loader