Caută
Close this search box.

Fațete dentare
București Sector 1 - Clinica Dr. Șerban

Fațetele dentare sunt restaurări protetice parțiale aplicate pe fața vizibilă a dintelui, realizate din ceramică sau zirconiu. Se aplică pe dinte cu scopul de a îmbunătăți din punct de vedere estetic și functional zâmbetul pacientului.

Fatete dentare Bucuresti Sector 1

Fațetele dentare acoperă anumite defecte de culoare, formă și dimensiune, inghesuiri dentare atunci cand pacientul nu dorește să urmeze un tratament ortodontic, zone de demineralizare dentară, spații interdentare mici, marmorații. Cu ajutorul tehnologiei folosite in Clinica Dr Șerban care permite previzualizarea rezultatelor finale, pacientul va beneficia la final de rezultatele estetice dorite, îndeplinind cele mai mari cerințe estetice.

Când știu că am nevoie de fațete dentare?

Tratamentul de restaurare a zâmbetului cu fațete dentare este potrivit pentru tine dacă îți dorești un zâmbet nou, complet estetic și funcțional.

Fațetele dentare corectează următoarele imperfecțiuni ale zâmbetului:

Un extra beneficiu al reabilitării protetice cu fațete dentare este acela că prin intermediul acestora, medicul poate corecta mai multe aspecte inestetice ale zâmbetului, simultan, tratamentul cu fațete dentare având o durată mult mai scurtă și un grad de confort ridicat pentru pacient.

Fațete dentare București

Avantajele Fațetelor Dentare

Fațetele dentare rămân albe pe toată perioada purtării lor. Acestea nu se pigmentează și nu se acoperă ușor cu diferite alimente colorate. Sunt extrem de durabile și rezistente și sunt foarte prietenoase cu țesuturile înconjurătoare cum sunt gingiile.

Avantajele fațetelor dentare pe scurt sunt urmatoarele:

Dezvantajele Fațetelor Dentare

Ești gata să zâmbești din nou?

Părerile pacienților noștri

Doctor Șerban
4.8
Based on 85 reviews
powered by Google
Monica DraganMonica Dragan
19:30 14 Feb 24
Multumiri întregii echipe atât pentru profesionalismul cu care abordează și rezolva problemele medicale, cat și pentru comunicarea clara și empatia pe care o manifesta fata de pacienți.
mirela silaghimirela silaghi
09:36 14 Feb 24
Medici de o înaltă ținută profesională ! Condițiile și serviciile sunt la cele mai înalte standarde. Recomand din toată inima. Felicitări echipei și mult succes !
Simona FilipSimona Filip
21:29 19 Oct 23
Recomand aceasta clinica atat din perspectiva unui medic cat si cea de pacient. Profesionalismul si empatia pe care o vei intalni iti vor da increderea ca ai ales locul si oamenii potriviti.
George DumitriuGeorge Dumitriu
17:02 29 Sep 23
Relatia mea cu personalul clinicii Dr Serban si in primul rand cu Dl doctor a devenit ceva familiar mai mult decat relația dr-pacient.Pe langa calitatile si dedicarea personalului conditiile ,seriozitatea si pina la urma calitatea serviciilor toate sunt premlum si la pretul corect.Le doresc tot binele din lume si sa stiu ca sunt acolo pentru mine si fam mea!!
js_loader