Caută
Close this search box.

Clinica Dr. Șerban

Implant Fast & Fixed

Fast and Fixed este un sistem de 4/6 implanturi care permite inserarea implantelor cu protezare provizorie fixă imediată  in maxim 24 ore. Pacientul pleacă cu un zâmbet complet nou refăcut în 24 de ore.

Fast and Fixed Dinti 24 Ore Bucuresti Sector 1

Vrei să ai dinți ficși în 24 de ore?

Tratamentul Fast & Fixed este soluția optimă pentru pacienții edentați care vor să aibă imediat dinți stabili. O singură zi pentru extracții, inserare implanturi și lucrare provizorie.

Vrei dinți ficși în doar 24 de ore la un preț accesibil?

Costurile sistemului fast and fixed sunt cu 60 % mai reduse decât în cazul unei reabilitări totale pe implante prin metoda clasică.

De ce să alegi implantul Fast & Fixed?

Avantajul major al folosirii sistemului de implanturi dentare SKY fast & fixed este că acum avem posibilitatea de a oferi pacienţilor, într-o singură zi, dinţi ficşi cu care pot mânca imediat după operaţie, reluându-și viaţa socială într-un timp record.

Garantăm 100% osteointegrarea implanturilor dentare, iar prin tehnica PRGF ne asigurăm că pacientul se vindecă de 7 ori mai rapid decât în mod obișnuit, se reduce riscul de infecție și nu apar umflăturile. 

Sistemul Fast & Fixed se adresează:

Fast and Fixed Dinti 24 Ore Bucuresti Sector 1
Dr Serban Stomatolog Bucuresti Sector 1 Operatie

Ce avantaj major are sistemul Fast & Fixed?

Pacientul primește într-o singură zi lucarea fixă cu care poate mânca.

Planificare vizite la cabinetul stomatologic din București:

Posibilitatea de planificare exactă și anticipată elimină riscul atât pentru medic, cât și pentru pacient, de a fi în posturi neplăcute generate de situațiile în care timpul, costul, sau chiar ambele ar fi necunoscute. Cu atât mai mult, restaurarea definitivă permite planificarea exactă a vizitelor la cabinet, câștigând timp pentru realizarea unei lucrări permanente de calitate.

Ești gata să zâmbești din nou?

Părerile pacienților noștri

Doctor Șerban
4.8
Based on 85 reviews
powered by Google
Monica DraganMonica Dragan
19:30 14 Feb 24
Multumiri întregii echipe atât pentru profesionalismul cu care abordează și rezolva problemele medicale, cat și pentru comunicarea clara și empatia pe care o manifesta fata de pacienți.
mirela silaghimirela silaghi
09:36 14 Feb 24
Medici de o înaltă ținută profesională ! Condițiile și serviciile sunt la cele mai înalte standarde. Recomand din toată inima. Felicitări echipei și mult succes !
Simona FilipSimona Filip
21:29 19 Oct 23
Recomand aceasta clinica atat din perspectiva unui medic cat si cea de pacient. Profesionalismul si empatia pe care o vei intalni iti vor da increderea ca ai ales locul si oamenii potriviti.
George DumitriuGeorge Dumitriu
17:02 29 Sep 23
Relatia mea cu personalul clinicii Dr Serban si in primul rand cu Dl doctor a devenit ceva familiar mai mult decat relația dr-pacient.Pe langa calitatile si dedicarea personalului conditiile ,seriozitatea si pina la urma calitatea serviciilor toate sunt premlum si la pretul corect.Le doresc tot binele din lume si sa stiu ca sunt acolo pentru mine si fam mea!!
js_loader