Caută
Close this search box.

Dinți ficși în 24 de ore
București Sector 1 - Clinica Dr. Șerban

All on X – dinți ficși în 24 de ore  este un sistem de 4/6 implanturi care permite inserarea implantelor cu lucrare provizorie fixă imediată în maxim 24 ore. Este un sistem care se adresează pacienților peste 50 ani. Pacientul pleacă cu o dantură  completă, nou refăcută în 24 de ore.

Fast and Fixed Dinti 24 Ore Bucuresti Sector 1

Dacă ai pierdut recent mai mulți dinți sau chiar toți dinții, ideea de a obține dantură fixă pe implanturi în doar 24 de ore poate părea incredibilă. Însă, la Clinica Stomatologică Dr. Șerban din București, acest lucru este posibil!

Vrei să ai dinți ficși în 24 de ore?

Dinți ficși în 24 de ore este o procedură stomatologică care îți oferă posibilitatea de a obține o dantură fixă într-un interval de timp extrem de scurt. Procedura implică utilizarea tehnologiei moderne și a metodelor avansate pentru a înlocui dinții lipsă sau deteriorați și a-ți reda un zâmbet sănătos și atrăgător în doar o zi. 

O singură zi pentru extracții, inserare implanturi și lucrare provizorie.

Vrei dinți ficși în doar 24 de ore la un preț accesibil?

Costurile sistemului fast and fixed sunt cu 60% mai reduse decât în cazul unei reabilitări totale pe implanturi dentare prin metoda clasică de chirurgie dentară.

Totuși, costul pentru procedura de dinți ficși în 24 de ore poate varia în funcție de complexitatea cazului și de opțiunile de tratament alese. Este important să discuți cu medicul implantolog despre costuri și să explorezi opțiunile de finanțare disponibile pentru a găsi soluția care se potrivește cel mai bine bugetului tău.

Vezi înainte

Etape tratament dinți ficși în 24 de ore:

Consultații inițiale și planificare: În prima fază a tratamentului, vei avea consultații inițiale cu medicul nostru implantolog pentru a evalua starea danturii și pentru a planifica procedura de implantologie.

Scanare / radiografie panoramică și tomografie computerizată: Utilizăm tehnologia avansată de radiografie panoramică și tomografie computerizată. Vom crea imagini detaliate ale cavității bucale și ale structurii osoase pentru a ghida precis procesul de implantare. În plus, sunt necesare și analize uzuale de sânge și evaluarea stării de sănătate.

Intervenția chirurgicală și inserarea implanturilor: În ziua tratamentului, medicul nostru implantolog va efectua intervenția chirurgicală pentru inserarea implanturilor dentare în osul maxilarului sau mandibulei.

Fixarea lucrării provizorii: După inserarea implanturilor, vei primi o lucrare provizorie fixată temporar pentru a-ți permite să te bucuri imediat de un zâmbet nou. 

Lucrarea finală și atașarea lucrării fixe: După ce osul s-a vindecat și implanturile s-au integrat, vei reveni la clinica noastră pentru a atașa lucrarea finală, înșurubată și personalizată pentru a se potrivi perfect cu zâmbetul tău.

Control regulat: Pentru menținerea sănătății orale și a durabilității implanturilor dentare, este recomandat ca pacienții să revină în clinică la intervale regulate de 6 luni pentru igienizări și examene periodice.

Fast and Fixed Dinti 24 Ore Bucuresti Sector 1

De ce să alegi implantul All on X- dinți ficși în 24 de ore?

Timp redus de tratament: Avantajul major al folosirii sistemului de implanturi dentare All on X este că acum avem posibilitatea de a oferi pacienţilor, implant dentar într-o singură zi. Dinţi ficşi cu care pot mânca imediat după operaţie, reluându-și viaţa socială într-un timp record.

Eficiență și rapiditate: Nu mai trebuie să aștepți luni întregi pentru a obține un zâmbet nou. Cu sistemul „Dinți Ficși în 24 de Ore”, îți redăm un zâmbet complet restaurat într-o singură zi.

Confort și estetică: Implanturile dentare oferă un nivel ridicat de confort și estetică. Nu există niciun aparat dentar mobil sau lucrări provizorii care să îngreuneze viața. Zâmbetul arată și se simte complet natural.

Minim invaziv și fără durere: Tehnicile noastre de implantologie sunt minim invazive, iar intervențiile chirurgicale sunt efectuate sub anestezie locală pentru a asigura confortul pacientului. Procedurile noastre sunt realizate cu precizie și grijă, astfel încât să minimizăm disconfortul postoperator.

Rezultate durabile: Implanturile dentare oferă rezultate durabile și stabile. Acestea se integrează perfect în structura osului maxilarului sau mandibulei. În plus, oferă un zâmbet frumos și funcțional pentru mulți ani.

Sistemul All on X - dinți ficși se adresează:

Vindecare rapidă prin tehnica PRGF:

Cu o rată de succes de peste 98%, implanturile dentare se vor integra ușor în os, iar prin tehnica PRGF ne asigurăm că pacientul se vindecă mai rapid decât în mod obișnuit. Se reduce riscul de infecție și nu apar umflăturile. 

Procesul de obținere a PRGF: Procesul implică recoltarea unei mici cantități de sânge de la pacient, similar cu un simplu test de laborator. Acest sânge este apoi centrifugat pentru a separa componentele sale, inclusiv plasmă bogată în factori de creștere.

Vezi înainte

Beneficiile utilizării PRGF în implantologia dentară:

Osteointegrare îmbunătățită: Factorii de creștere din PRGF stimulează regenerarea țesuturilor și promovează osteointegrarea. Adică integrarea solidă a implantului dentar în osul maxilar sau mandibular.

Vindecare accelerată: Factorii de creștere accelerează procesul de vindecare. Astfel, permit pacientului să se recupereze mai rapid și să revină la activitățile obișnuite într-un timp mai scurt.

Reducerea riscului de infecție: Proprietățile antibacteriene ale PRGF contribuie la reducerea riscului de infecție în jurul implantului dentar, ceea ce poate îmbunătăți succesul procedurii.

Minimizarea umflăturilor și disconfortului postoperatoriu: Utilizarea PRGF poate ajuta la reducerea umflăturilor și a disconfortului postoperatoriu asociate cu implantologia dentară.

Dr Serban Stomatolog Bucuresti Sector 1 Operatie

Ce avantaj major are sistemul Fast & Fixed?

Pacientul primește într-o singură zi lucarea fixă cu care poate mânca.

Planificare vizite la cabinetul stomatologic din București:

Posibilitatea de planificare exactă și anticipată elimină riscul atât pentru medic, cât și pentru pacient, de a fi în posturi neplăcute generate de situațiile în care timpul, costul, sau chiar ambele ar fi necunoscute. Cu atât mai mult, restaurarea definitivă permite planificarea exactă a vizitelor la cabinet, câștigând timp pentru realizarea unei lucrări permanente de calitate.

Ești gata să zâmbești din nou?

Părerile pacienților noștri

Doctor Șerban
4.8
Based on 85 reviews
powered by Google
Monica DraganMonica Dragan
19:30 14 Feb 24
Multumiri întregii echipe atât pentru profesionalismul cu care abordează și rezolva problemele medicale, cat și pentru comunicarea clara și empatia pe care o manifesta fata de pacienți.
mirela silaghimirela silaghi
09:36 14 Feb 24
Medici de o înaltă ținută profesională ! Condițiile și serviciile sunt la cele mai înalte standarde. Recomand din toată inima. Felicitări echipei și mult succes !
Simona FilipSimona Filip
21:29 19 Oct 23
Recomand aceasta clinica atat din perspectiva unui medic cat si cea de pacient. Profesionalismul si empatia pe care o vei intalni iti vor da increderea ca ai ales locul si oamenii potriviti.
George DumitriuGeorge Dumitriu
17:02 29 Sep 23
Relatia mea cu personalul clinicii Dr Serban si in primul rand cu Dl doctor a devenit ceva familiar mai mult decat relația dr-pacient.Pe langa calitatile si dedicarea personalului conditiile ,seriozitatea si pina la urma calitatea serviciilor toate sunt premlum si la pretul corect.Le doresc tot binele din lume si sa stiu ca sunt acolo pentru mine si fam mea!!
js_loader