Caută
Close this search box.

Clinica Dr. Șerban

Cazuri clinice

Vezi înainte

Vezi înainte

Vezi înainte

Vezi înainte

Vezi înainte

Ce ne diferențiază?

Oferim servicii stomatologice la standarde de excelență.

Tratament canal București

Implant dentar și sinus lift

Implantul dentar este o investiție pe termen lung. În plus, este o soluție de tratament care înlocuiește unul sau mai mulți dinți lipsă și redă în proporție de 99% funcționalitatea și estetica naturală a acestora, conform Academiei Americane de Implantologie Dentară. Iar procedura de sinus lift crește volumul osos și permite integrarea optimă a implanturilor.

Dr. Alexandru Marius Șerban

Implantologie

Tratament Endodontic Endodontie Bucuresti Sector 1

Tratament endodontic (canal)

Tratamentul de canal sau ”scoaterea nervului” are ca scop eliminarea infecțiilor și a inflamațiilor apărute la nivelul camerei pulpare din în interiorul dintelui. Acest tratament este soluția care permite salvarea dintelui natural, evitând astfel extracția. Tratamentul la microscop realizează o curățare profundă ceea ce facilitează tratarea țesutului afectat.

Dr. Anca Șerban

Endodontie

Consultație dentist București Sector 1

Fațete dentare

Fațetele dentare sunt restaurări protetice parțiale aplicate pe fața vizibilă a dintelui, realizate din ceramică sau zirconiu. Fațetele dentare se aplică pe dinte  cu scopul de a îmbunătăți din punct de vedere estetic și funcțional zâmbetul pacientului. Folosim tehnologii de ultimă generație și materiale pentru a oferi fațete dentare durabile și estetice.

Dr. Alexandru Adrian Voicu

Stomatologie

Ești gata să zâmbești din nou?

Carii dentare

Caria dentară este cea mai răspândită afecțiune la nivel mondial. În clinica noastră, vei beneficia de tehnici moderne pentru îndepărtarea țesutului cariat și reconstituirea dintelui. Materialele compozite de ultimă generație pe care le folosim atunci când vine vorba despre tratarea acestui tip de afecțiune au scopul de a-i reda dintelui aspectul inițial.

Dr. Alexandru Adrian Voicu

Stomatologie

Coroane dentare

Coroanele dentare sunt restaurări realizate în laboratorul de tehnică dentară ce acopera un bont de titan pe implant sau un dinte/reconstructie corono-radiculară în cazul dinților cu distrucție coronară mare. Coroana dentară din porțelan sau ceramică poate fi realizată în culoarea dinților naturali. Coroanele dentare pot fi realizate din ceramica sau zirconiu.

Dr. Anca Șerban

Endodontie

Tratament parodontoză

Echipa noastră experimentată efectuează detartrajul dentar cu atenție și profesionalism, eliminând placa și tartrul pentru a preveni problemele gingivale și cariile. Beneficiezi de tratamentul parodontozei și soluții personalizate pentru a menține sănătatea gingiilor, tratarea aftelor bucale și a structurii de susținere a dinților.

Dr. Anca Șerban

Endodontie

Părerile pacienților noștri

Doctor Șerban
4.8
Based on 85 reviews
powered by Google
Monica DraganMonica Dragan
19:30 14 Feb 24
Multumiri întregii echipe atât pentru profesionalismul cu care abordează și rezolva problemele medicale, cat și pentru comunicarea clara și empatia pe care o manifesta fata de pacienți.
mirela silaghimirela silaghi
09:36 14 Feb 24
Medici de o înaltă ținută profesională ! Condițiile și serviciile sunt la cele mai înalte standarde. Recomand din toată inima. Felicitări echipei și mult succes !
Simona FilipSimona Filip
21:29 19 Oct 23
Recomand aceasta clinica atat din perspectiva unui medic cat si cea de pacient. Profesionalismul si empatia pe care o vei intalni iti vor da increderea ca ai ales locul si oamenii potriviti.
George DumitriuGeorge Dumitriu
17:02 29 Sep 23
Relatia mea cu personalul clinicii Dr Serban si in primul rand cu Dl doctor a devenit ceva familiar mai mult decat relația dr-pacient.Pe langa calitatile si dedicarea personalului conditiile ,seriozitatea si pina la urma calitatea serviciilor toate sunt premlum si la pretul corect.Le doresc tot binele din lume si sa stiu ca sunt acolo pentru mine si fam mea!!
js_loader