Caută
Close this search box.

Vă mulțumim pentru vizitarea paginii (…)

Ca urmare a accesării acestei pagini, confirmați că ați luat cunoștință de prevederile legale menționate și sunteți de acord să le respectați.

Utilizarea și vizitarea site-ului (…) implică acceptarea termenilor și condițiilor aplicabile de către titularul domeniului și utilizatori. În măsura în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile aplicabile, vă rugăm să nu folosiți și să nu vizitați sau utilizați site-ul sau serviciile oferite.

Modificarea termenilor și condițiilor aplicabile este un drept ce revine administratorilor platformei, notificarea prealabilă a utilizatorilor nefiind necesară, modificarea operând ca urmare a simplei publicări pe site a termenilor și condițiilor modificate, motiv pentru care vă recomandăm să verificați periodic cea mai recentă versiune a termenilor și condițiilor disponibile pe această pagină.

Totodată, prin realizarea unei programări sau prin prezentarea și înregistrarea ca pacient pentru un serviciu medical furnizat de (…), vă dați acordul cu privire la termenii și condițiile de accesare a serviciilor medicale oferite.

Orice tratamente, caracteristici sau instrumente adăugate în oferta noastră vor fi supuse acelorași termeni și condiții de utilizare.

Condiții generale:

(…) își rezervă dreptul de a refuza prestarea unui serviciu în orice moment din motive ce țin de politica firmei privind selectarea clientelei sau din alte motive asemănătoare;

Cu excepția datelor cardului de credit, alte informații generale pot fi transmise necriptat prin diverse rețele și pot fi modificate pentru a se adapta la cerințele tehnice de conectare la rețele sau dispozitive. Datele cardului de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin alte rețele.

Prin utilizarea serviciilor noastre declarați că sunteți de acord să nu reproduceți, comercializați, duplicați, copiați, sau exploatați nicio parte a serviciului. Totodată declarați faptul că utilizarea serviciilor, accesul la un serviciu sau orice contact de pe site-ul prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea noastră scrisă prealabilă nu poate fi utilizată de dumneavoastră în scopurile anterior menționate.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului.

În mod expres și fără excepție, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

Validitatea informațiilor prezentate pe platforma online:

Nu suntem responsabili pentru eventualele informații incomplete sau neactualizate prezentate pe această platformă. Informațiile prezentate pe site au doar un rol orientativ și general și nu ar trebui să fie singura sursă de informație pentru luarea unei decizii privind achiziționarea unui serviciu din cele oferite, fără consultarea prealabilă a unui medic sau a unui specialist. Achiziționarea unor servicii exclusiv ca urmare a informațiilor prezentate pe această platformă, atrage asumarea întregii responsabilități de către utilizator.

În cadrul informațiilor publicate pot fi prezente inexactități sau omisiuni legate de descrierea produselor, prețurilor, promoțiilor, ofertelor sau legat de disponibilitatea acestora.

Într-o astfel de situație ne rezervăm dreptul de a corecta, actualiza, modifica sau anula comenzi sau programări. Aceste modificări pot fi realizate în orice moment, fără a trimite o notificare prealabilă, inclusiv după ce s-a înregistrat o comandă sau programare.

Cât privește modificarea prețurilor serviciilor noastre, această posibilitate ne aparține în totalitate, fără o înștiințare prealabilă, nefiind răspunzători față de dumneavoastră sau orice altă terță persoană  pentru orice modificare, schimbare de preț sau suspendare a serviciului.

Servicii:

Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile serviciilor pe care le oferim. Fiecare descriere a serviciilor sau stabilirea prețurilor pot fi schimbate în orice moment fără o înștiințare anterioară.

Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice serviciu sau ofertă în orice moment.

Prin inregistrarea unei comenzi pe site sau efectuarea unei programări, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care ne derulam operatiunile comerciale.

Se pot efectua comenzi pe site prin adaugarea bunurilor si/sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un bun si/sau un serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta

Ne rezervăm dreptul de a anula comanda efectuata de catre dvs., in urma unei notificari prealabile adresate, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Utilizatorii inteleg si accepta ca platforma poate contine legaturi sau trimiteri catre alte platforme, site-uri ale furnizorilor de produse si/sau servicii catre care trimit bannerele publicitare postate pe Site ori microsite-uri publicitare, dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

Având în vedere natura serviciilor prestate utilizatorii înțeleg și asumă faptul că serviciile prestate de stomatologice nu pot fi returnate.

În situația în care unele servicii necesită costuri suplimentare ca urmare a investigaților efectuate de echipa noastre, utilizatorii au dreptul de a decide daca sunt dispuși să accepte aceste costuri, fără a avea posibilitatea de a pretinde costurile deja achitate în cazul în care nu vor dori continuarea colaborării.

Utilizatorii înțeleg și își asumă faptul că pentru unele servicii prestate, în raport de specificul și natura acestora, este necesar consimțământul acestora, fără de care serviciile nu vor putea fi prestate.

Dreptul de proprietate intelectuală:

Titularul site-ului deţine toate drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv drepturile asupra bazelor de date) privind mărcile comerciale, mărcile de servicii, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site, în lipsa de stipulaţie contrară. Drepturile Titularului sunt protejate de legislaţia română în vigoare.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, indiferent de forma pe care acestea o îmbracă, de către orice persoană, fără a menţiona sursa prin link direct către aceasta.