Caută
Close this search box.

Zâmbetul tău, misiunea noastră!

Despre Clinica Dr. Șerban

Înființată în 1998, Clinica Dr Șerban este locul unde îți recapeți zâmbetul!

Echipa Clinicii Dr. Șerban

Indiferent de problemă, la noi veți găsi o rezolvare. Suntem profesioniștii pe care oricine îi caută, dovadă stau miile de pacienți care ne-au trecut pragul și care au plecat de la clinică mai siguri pe sine, zâmbind larg.

Lucrez aici cu sufletul, pentru a ajuta pe oricine. Mi-a plăcut dintotdeauna să fiu salvarea pe care o caută pacienții, fac orice lucru cu pasiune și mă implic total, pentru a oferi de fiecare dată cele mai bune soluții.

Atunci când practic meseria asta uit de noțiunea timpului. Iubesc să văd pacienții zâmbind din nou, să-i vad din nou cu încredere!Toate provocările din acest domeniu m-au facut să merg mai departe cu același entuziasm!

Este incredibil să poți vedea cum apare dintr-o dată mulțumirea pe chipul cuiva. Avem pacienți de toate vârstele, iar când îi văd zâmbind din nou cu încredere, îmi dau seama că fericirea pur și simplu nu are vârstă.

Zîmbete și Sănătate

Zâmbetul este o modalitate foarte simplă de a comunica, de a întâmpina o persoană și de a stabili relații durabile. Dacă zâmbetul tău nu este perfect, noi suntem cei care te putem ajuta cu adevărat. Oferim servicii stomatologice la standarde înalte, motiv pentru care, întreaga noastră echipă îți stă la dispoziție cu unele dintre cele mai moderne tehnici și cunoștințe, necesare pentru a rezolva orice caz.

La noi găsești rezolvare pentru orice probleme legate de dantură, în cel mai rapid, eficient și mai durabil mod. Zâmbetul îți va apărea pe chip de fiecare dată când vei trece pragul clinicii noastre.

Suntem foarte atenți la detalii și te vom ajuta să-ți recapeți încrederea printr-un zâmbet realmente de invidiat. Vom realiza acest lucru cu aparatură de ultimă generație, cu personal specializat pe diverse ramuri ale stomatologiei și prin relații speciale față de fiecare pacient care ne alege.

Dinti in 24 de ore

Parteneri Medicover România

Parteneriat Dr. Serban - Medicover

Cabinetul stomatologic Dr. Șerban face parte din rețeaua selectă de parteneri ai rețelei medicale private Medicover România. Această colaborare extinde opțiunile disponibile pentru clienții Medicover, oferindu-le acces la o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate. Dacă aveți un abonament Medicover sau sunteți client al acestei rețele medicale, puteți alege să beneficiați de profesionalismul echipei Dr. Șerban pentru îngrijirea sănătății dentare. Pentru a accesa serviciile, pacienții Medicover trebuie doar să își exprime opțiunea pentru Cabinetul Stomatologic Dr. Serban atunci când își programează consultațiile.

Chirurgie dentară microscop București

Experiență de peste 2 decenii

Competență în domeniul implantologiei, este membru ICOI, membru IAOI Israel și membru activ în ESED (Societatea Europeană de Estetică Dentară). Perioada 2000-2015 a reprezentat o calificare continuă, urmând cursuri la Steigmann Institut Germania, NYU College SUA și Implant Institut Torok Germania. Experiența clinică din cei peste 20 de ani în domeniu, îl recomandă oricărei persoane care vrea să aibă o dantură de invidiat.

Este membră ESED și deține competențe vaste în domeniul endodonției și al radiodiagnosticului maxilo-facial. A urmat cursuri de specializare în Israel, Elveția, Germania, Italia și Statele Unite, tocmai pentru a se asigura că poate oferi de fiecare dată cele mai bune și cele mai eficiente planuri de tratament. În perioada 2005-2016 a participat la numeroase congrese naționale și internaționale. Cei peste 10 ani de experiență și implicarea de care dă dovadă, sunt confirmate de miile de pacienți cărora le-a redat zâmbetul perfect.

Medic primar în specialitatea Anestezie Terapie Intensivă la secția ATI II din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, cu experiență de peste 10 ani în domeniul anesteziei și terapiei intensive și doctor în științe medicale. Este membrul Societății Europene de Anestezie, Societății Europene de Terapie Intensivă, Societății Europene de Nutriție Clinică și Societății Europene de Toxicologie Clinică. Primește o serie de premii internaționale pentru lucrări din domeniul anesteziei și terapiei intensive, printre care premiul II și III în cadrul Congresului Național de Anestezie și Terapie Intensivă din România, bursa de merit la Congresul Internațional de Nutriție Clinică de la Haga. Este speaker internațional, invitat pentru mai multe evenimente, printre care Congresul European de Terapie Intensivă Viena 2017 și Brussel 2018, Congresul Internațional Teheran 2018. Este autor a peste 100 de lucrări de specialitate în domeniul Anesteziei și Terapiei Intensive, publicate și prezentate în cadrul unor manifestări naționale și internaționale de prestigiu, autor a peste 10 articole de specialitate publicate în reviste indexate ISI și BDI, dar și autor de carte medicală, fiind coator a mai multor tratate medicale publicate în România.

Dental manager, cu activitate de peste 11 ani în domeniul stomatologic. În această formulă, noi suntem pregătiți să rezolvăm orice problemă legată de sănătatea danturii dumneavoastră.

Galerie foto

Descoperă interiorul clinicii stomatologice DR. ȘERBAN!

0
Specializări
0
Clienți fericiți
0
Diplome
0
Ani de experiență

Te-am convins?

Completează formularul de programare!

Părerile pacienților noștri

Doctor Șerban
4.8
Based on 85 reviews
powered by Google
Monica DraganMonica Dragan
19:30 14 Feb 24
Multumiri întregii echipe atât pentru profesionalismul cu care abordează și rezolva problemele medicale, cat și pentru comunicarea clara și empatia pe care o manifesta fata de pacienți.
mirela silaghimirela silaghi
09:36 14 Feb 24
Medici de o înaltă ținută profesională ! Condițiile și serviciile sunt la cele mai înalte standarde. Recomand din toată inima. Felicitări echipei și mult succes !
Simona FilipSimona Filip
21:29 19 Oct 23
Recomand aceasta clinica atat din perspectiva unui medic cat si cea de pacient. Profesionalismul si empatia pe care o vei intalni iti vor da increderea ca ai ales locul si oamenii potriviti.
George DumitriuGeorge Dumitriu
17:02 29 Sep 23
Relatia mea cu personalul clinicii Dr Serban si in primul rand cu Dl doctor a devenit ceva familiar mai mult decat relația dr-pacient.Pe langa calitatile si dedicarea personalului conditiile ,seriozitatea si pina la urma calitatea serviciilor toate sunt premlum si la pretul corect.Le doresc tot binele din lume si sa stiu ca sunt acolo pentru mine si fam mea!!
js_loader