Icon Doctor

ECHIPA CLINICII NOASTRE

Înființată în 1998, Clinica Dr Șerban este locul unde îți recapeți zâmbetul !

DR. ȘERBAN MARIUS
DR. ȘERBAN MARIUSSpecialist Implantolog
Indiferent de problemă, la noi veți găsi o rezolvare. Suntem profesioniștii pe care oricine îi caută, dovadă stau miile de pacienți care ne-au trecut pragul și care au plecat de la clinică mai siguri pe sine, zâmbind larg.
DR. ȘERBAN ANCA
DR. ȘERBAN ANCASpecialist Endodonție
Lucrez aici cu sufletul, pentru a ajuta pe oricine. Mi-a plăcut dintotdeauna să fiu salvarea pe care o caută pacienții, fac orice lucru cu pasiune și mă implic total, pentru a oferi de fiecare dată cele mai bune soluții.
DR. TINCU RADU
DR. TINCU RADUMedic Anestezist
Anestezia pentru procedurile stomatologice crește nivelul de confort și siguranța pacientului, îmbunătățește timpii operatori și eficiența chirurgicală, dar realizează un control suplimentar al durerii postoperatorii.
STOENESCU CRISTINA
STOENESCU CRISTINADental Manager
Este incredibil să poți vedea cum apare dintr-o dată mulțumirea pe chipul cuiva. Avem pacienți de toate vârstele, iar când îi văd zâmbind din nou cu încredere, îmi dau seama că fericirea pur și simplu nu are vârstă.
Icon Eye

VIDEOCLIP 360°

„O imagine valorează cât o mie de cuvinte”

Zâmbete & Sănătate

Zâmbetul este o modalitate foarte simplă de a comunica, de a întâmpina o persoană și de a stabili relații durabile. Dacă zâmbetul tău nu este perfect, noi suntem cei care te putem ajuta cu adevărat. Oferim servicii stomatologice la cele mai înalte standarde, motiv pentru care, întreaga noastră echipă îți stă la dispoziție cu cele mai moderne tehnici și cunoștințe, necesare pentru a rezolva orice caz.

La noi găsești rezolvare pentru orice probleme legate de dantură, în cel mai rapid, eficient și mai durabil mod. Zâmbetul îți va apărea pe chip de fiecare dată când vei trece pragul clinicii noastre.

Suntem foarte atenți la detalii și te vom ajuta să-ți recapeți încrederea printr-un zâmbet realmente de invidiat. Vom realiza acest lucru cu aparatură de ultimă generație, cu personal specializat pe diverse ramuri ale stomatologiei și prin relații speciale față de fiecare pacient care ne alege.

  • Uită de frică la dentist !

  • Zâmbește, vei avea motive !

  • Excelează în frumusețe !

DESCOPERĂ NOUTĂŢILE

Valoare & Experiență

Specializat în domeniul implantologiei, este membru ICOI, membru IAOI Israel și membru activ în ESED (Societatea Europeană de Estetică Dentară). Pe lângă absolvirea masterului în implantologie și al masterului în protetică pe implante din cadrul Universității Titu Maiorescu, a urmat și cursuri de înaltă specializare în Israel, Elveția, Germania, Italia și Statele Unite ale Americii. Perioada 2000-2015 a reprezentat o calificare continuă, urmând cursuri la Steigmann Institut Germania, NYU College SUA și Implant Institut Torok Germania. Experiența clinică din cei peste 20 de ani în domeniu, îl recomandă oricărei persoane care vrea să aibă o dantură de invidiat.

Este membră ESED și deține competențe vaste în domeniul endodonției și al radiodiagnosticului maxilo-facial. A urmat cursuri de specializare în Israel, Elveția, Germania, Italia și Statele Unite, tocmai pentru a se asigura că poate oferi de fiecare dată cele mai bune și cele mai eficiente planuri de tratament. În perioada 2005-2016 a participat la numeroase congrese naționale și internaționale. Cei peste 10 ani de experiență și implicarea de care dă dovadă, sunt confirmate de miile de pacienți cărora le-a redat zâmbetul perfect.

Medic primar în specialitatea Anestezie Terapie Intensivă la secția ATI II din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, cu experiență de peste 10 ani în domeniul anesteziei și terapiei intensive și doctor în științe medicale. Este membrul Societății Europene de Anestezie, Societății Europene de Terapie Intensivă, Societății Europene de Nutriție Clinică și Societății Europene de Toxicologie Clinică. Primește o serie de premii internaționale pentru lucrări din domeniul anesteziei și terapiei intensive, printre care premiul II și III în cadrul Congresului Național de Anestezie și Terapie Intensivă din România, bursa de merit la Congresul Internațional de Nutriție Clinică de la Haga. Participă cu lucrare la Congresul Mondial de Anestezie de la Hong Kong și la cursuri de perfecționare în domeniul anesteziei la Padova (curs dedicat intubației dificile), Rotterdam (curs de acces vascular dificil), Berlin (curs avansat pentru Intubație Dificilă). Este speaker internațional, invitat pentru mai multe evenimente, printre care Congresul European de Terapie Intensivă Viena 2017 și Brussel 2018, Congresul Internațional Teheran 2018. Este autor a peste 100 de lucrări de specialitate în domeniul Anesteziei și Terapiei Intensive, publicate și prezentate în cadrul unor manifestări naționale și internaționale de prestigiu, autor a peste 10 articole de specialitate publicate în reviste indexate ISI și BDI, dar și autor de carte medicală, fiind coator a mai multor tratate medicale publicate în România.

Dental manager, cu activitate de peste 11 ani în domeniul stomatologic. În această formulă, noi suntem pregătiți să rezolvăm orice problemă legată de sănătatea danturii dumneavoastră.

COMPARĂ REALIZĂRILE

PĂRERILE PACIENŢILOR

• testimoniale reale •

Pacient Ioana Teodorof

Iată că experienţa unui tratament stomatologic din trecut, în urma căruia rămăsese o amintire neplăcută, fizic şi psihic, a luat sfîrşit, iar în locul acesteia mă uit acum cu admiraţie pentru aceşti oameni de mare calitate, foarte buni profesionişti, dar nu numai, oameni cu suflet mare, din ce în ce mai rar de întâlnit …

IOANA TEODOROF, Mănăstirea Cărţişoara Sibiu
Pacient Andreea Ignat

Pe lângă multe alte inconveniente legate de sănătatea mea, am avut neșansa să fac parodontoză, lucru care a determinat medicul stomatolog la care am fost la început să îmi pună proteză totală mobilă maxilară, proteză care mi-a creat un disconfort total și mai ales imposibilitatea de a o suporta și de a mânca.

ANDREEA IGNAT, Focșani
Pacient Vasile Dedu

Sunt profesor universitar dr. Vasile Dedu, pacient cu „vechime” al clinicii stomatologice „Dr. Șerban Alexandru Marius” și mărturisesc cu toată sinceritatea că am beneficiat de servicii medicale de înalt nivel profesional, iar relația medic-pacient a fost una de excepție.

DR. VASILE DEDU, Profesor Universitar
0
PACIENŢI
0
CONGRESE
0
SPECIALIZĂRI
0
DIPLOME

GALERIE FOTO

Descoperă interiorul clinicii stomatologice Dr Șerban !

Te-ai convins ?

• formular de programare •

    Sunt de acord cu stocarea și utilizarea datelor mele în acest site