Icon Doctor

ECHIPA CLINICII NOASTRE

Înființată în 1998, Clinica Dr Șerban este locul unde îți recapeți zâmbetul !

Indiferent de problemă, la noi veți găsi o rezolvare. Suntem profesioniștii pe care oricine îi caută, dovadă stau miile de pacienți care ne-au trecut pragul și care au plecat de la clinică mai siguri pe sine, zâmbind larg.
Lucrez aici cu sufletul, pentru a ajuta pe oricine. Mi-a plăcut dintotdeauna să fiu salvarea pe care o caută pacienții, fac orice lucru cu pasiune și mă implic total, pentru a oferi de fiecare dată cele mai bune soluții.
Este incredibil să poți vedea cum apare dintr-o dată mulțumirea pe chipul cuiva. Avem pacienți de toate vârstele, iar când îi văd zâmbind din nou cu încredere, îmi dau seama că fericirea pur și simplu nu are vârstă.
Cand practic meseria asta uit de notiunea timpului. Iubesc sa vad pacientii zambind din nou, sa-i vad din nou cu incredere!
Toate provocarile din acest domeniu m-au facut sa merg mai departe cu acelasi entuziasm!
Icon Eye

VIDEOCLIP 360°

“O imagine valorează cât o mie de cuvinte”

Zâmbete & Sănătate

Zâmbetul este o modalitate foarte simplă de a comunica, de a întâmpina o persoană și de a stabili relații durabile. Dacă zâmbetul tău nu este perfect, noi suntem cei care te putem ajuta cu adevărat. Oferim servicii stomatologice la standarde înalte, motiv pentru care, întreaga noastră echipă îți stă la dispoziție cu unele dintre cele mai moderne tehnici și cunoștințe, necesare pentru a rezolva orice caz.

La noi găsești rezolvare pentru orice probleme legate de dantură, în cel mai rapid, eficient și mai durabil mod. Zâmbetul îți va apărea pe chip de fiecare dată când vei trece pragul clinicii noastre.

Suntem foarte atenți la detalii și te vom ajuta să-ți recapeți încrederea printr-un zâmbet realmente de invidiat. Vom realiza acest lucru cu aparatură de ultimă generație, cu personal specializat pe diverse ramuri ale stomatologiei și prin relații speciale față de fiecare pacient care ne alege.

  • Uită de frică la dentist !

  • Zâmbește, vei avea motive !

  • Excelează în frumusețe !

DESCOPERĂ NOUTĂŢILE

Experiență de peste 2 decenii

Competență în domeniul implantologiei, este membru ICOI, membru IAOI Israel și membru activ în ESED (Societatea Europeană de Estetică Dentară). Pe lângă absolvirea masterului în implantologie și al masterului în protetică pe implante din cadrul Universității Titu Maiorescu, a urmat și cursuri de înaltă specializare în Israel, Elveția, Germania, Italia și Statele Unite ale Americii. Perioada 2000-2015 a reprezentat o calificare continuă, urmând cursuri la Steigmann Institut Germania, NYU College SUA și Implant Institut Torok Germania. Experiența clinică din cei peste 20 de ani în domeniu, îl recomandă oricărei persoane care vrea să aibă o dantură de invidiat.

Este membră ESED și deține competențe vaste în domeniul endodonției și al radiodiagnosticului maxilo-facial. A urmat cursuri de specializare în Israel, Elveția, Germania, Italia și Statele Unite, tocmai pentru a se asigura că poate oferi de fiecare dată cele mai bune și cele mai eficiente planuri de tratament. În perioada 2005-2016 a participat la numeroase congrese naționale și internaționale. Cei peste 10 ani de experiență și implicarea de care dă dovadă, sunt confirmate de miile de pacienți cărora le-a redat zâmbetul perfect.

Medic primar în specialitatea Anestezie Terapie Intensivă la secția ATI II din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, cu experiență de peste 10 ani în domeniul anesteziei și terapiei intensive și doctor în științe medicale. Este membrul Societății Europene de Anestezie, Societății Europene de Terapie Intensivă, Societății Europene de Nutriție Clinică și Societății Europene de Toxicologie Clinică. Primește o serie de premii internaționale pentru lucrări din domeniul anesteziei și terapiei intensive, printre care premiul II și III în cadrul Congresului Național de Anestezie și Terapie Intensivă din România, bursa de merit la Congresul Internațional de Nutriție Clinică de la Haga. Participă cu lucrare la Congresul Mondial de Anestezie de la Hong Kong și la cursuri de perfecționare în domeniul anesteziei la Padova (curs dedicat intubației dificile), Rotterdam (curs de acces vascular dificil), Berlin (curs avansat pentru Intubație Dificilă). Este speaker internațional, invitat pentru mai multe evenimente, printre care Congresul European de Terapie Intensivă Viena 2017 și Brussel 2018, Congresul Internațional Teheran 2018. Este autor a peste 100 de lucrări de specialitate în domeniul Anesteziei și Terapiei Intensive, publicate și prezentate în cadrul unor manifestări naționale și internaționale de prestigiu, autor a peste 10 articole de specialitate publicate în reviste indexate ISI și BDI, dar și autor de carte medicală, fiind coator a mai multor tratate medicale publicate în România.

Dental manager, cu activitate de peste 11 ani în domeniul stomatologic. În această formulă, noi suntem pregătiți să rezolvăm orice problemă legată de sănătatea danturii dumneavoastră.

COMPARĂ REALIZĂRILE

PĂRERILE PACIENŢILOR

• testimoniale reale •

Pacient Andreea Ignat

Pe lângă multe alte inconveniente legate de sănătatea mea, am avut neșansa să fac parodontoză, lucru care a determinat medicul stomatolog la care am fost la început să îmi pună proteză totală mobilă maxilară, proteză care mi-a creat un disconfort total și mai ales imposibilitatea de a o suporta și de a mânca.

ANDREEA IGNAT, Focșani

Iată că experienţa unui tratament stomatologic din trecut, în urma căruia rămăsese o amintire neplăcută, fizic şi psihic, a luat sfîrşit, iar în locul acesteia mă uit acum cu admiraţie pentru aceşti oameni de mare calitate, foarte buni profesionişti, dar nu numai, oameni cu suflet mare, din ce în ce mai rar de întâlnit …

GEORGETA KARI
Pacient Vasile Dedu

Sunt profesor universitar dr. Vasile Dedu, pacient cu „vechime” al clinicii stomatologice „Dr. Șerban Alexandru Marius” și mărturisesc cu toată sinceritatea că am beneficiat de servicii medicale de înalt nivel profesional, iar relația medic-pacient a fost una de excepție.

DR. VASILE DEDU, Profesor Universitar

Recomand cu încredere serviciile clinicii DR SERBAN. Aici veti gasi o echipa de oameni dedicati, profesionisti si intelegatori, alaturi de echipamente stomatologice de ultima generatie.
Un loc unde esti ajutat sa-ti recastigi zambetul!

SILVIU CHIORESCU

Dr. Serban si echipa sa sunt niste profesionisti desavarsiti care reuses sa transforme experienta, perceputa de multi dintre noi ca neplacuta, intr-una simpla si nedureroasa. Inca de la prima consultatie am simtit ca pot avea incredere in ei si in munca lor, lucru de altfel confirmat cu fiecare vizita. Program flexibil, profesionalism, preturi rezonabile si mai ales o atmosfera deosebita sunt motivele pentru care am ales Clinica Dentara – Dr. Serban

DR DASCALUL COSMIN

 La recomandarea unui bun prieten de-al meu am mers la Clinica Doctorului Șerban din Bucuresti unde am fost consiliat corespunzător si mi-am rezolvat toate problemele stomatologice in conditii ridicate de profesionalism , calitate si igienă.

DANIEL PASCU

Din 2015 sunt pacienta Clinicii stomatologice Șerban Marius. Recomand din absolut toate punctele de vedere Clinica doctor Șerban ! Domnul doctor cu întreaga sa echipă dau dovadă de un profesionalism și o competență la cel mai înalt nivel. Pacientului i se conferă încredere, făcându-l să se simtă confortabil și i se explică toate etapele procesului stomatologic. Igiena este de nota 20. Se utilizează tehnologie, echipamente și materiale stomatologice de ultimă generație. De asemenea prețul este unul corect, vizavi de ce primește pacientul

TOMONI SIMONA
0
PACIENŢI
0
CONGRESE
0
SPECIALIZĂRI
0
DIPLOME

GALERIE FOTO

Descoperă interiorul clinicii stomatologice Dr Șerban !

Te-ai convins ?

• formular de programare •

    Sunt de acord cu stocarea și utilizarea datelor mele în acest site