Estetica Dentara

Profilaxie

Pentru ca dintii tai sa aiba un aspect estetic cat mai placut, cel mai important este sa acorzi atentia necesara ingrijirii si sa mergi periodic la un control stomatologic.

Stiai ca pe langa faptul ca este inestetic, tartrul este cauza principala de pierdere a dintilor? Este recomandat ca de doua ori pe an sa se faca un detartraj, periaj profesional si tratament al gingiilor folosind tehnica PROPHY JET. Acestea vor asigura o stare de sanatate cat mai buna a cavitatii orale si vor evita aparitia parodontozei.

Vrem sa iti oferim acel zambet sanatos si frumos pe care ti-l doresti, motiv pentru care ne folosim de cele mai moderne tehnologii in materie de estetica dentara.

Albirea dintilor

Ce poate fi mai placut decat increderea unui zambet larg si stralucitor? Tratamentul de albire a dintilor este cea mai buna solutie pentru a inlatura petele de pe dinti (discromii dentare) si pentru a le reda stralucirea unui alb perfect.

Rezultatele vor fi spectaculoase si nu vor afecta deloc smaltul dentar. Siguranta pacientului in fiecare etapa de tratament este obiectivul nostru, motiv pentru care avem proceduri bine stabilite, indiferent de situatie.

In cazul dintilor vitali, aplicarea produselor de albire se face pe suprafata smaltului, fara a afecta coloratia dentinei, iar in cazul dintilor devitali, aplicarea produselor de albire se face in camera pulpara.

Un tratament de albire complet va include:

  • Detartraj
  • Periaj
  • Tratament gingival
  • Kit de albire ULTRADENT USA

Coroanele de zirconiu

O alta metoda de a imbunatati estetica danturii este coroana de zirconiu. Fiind mult mai rezistent decat alte materiale, zirconiul este folosit atat pentru realizarea unei singure coroane, cat si pentru realizarea unei punti dentare, indiferent de zona. Folosind zirconiul, nu vei avea grija iritatiilor ce pot aparea la nivelul pulpei, materialul fiind recunoscut pentru biocompatibilitatea crescuta.

De asemenea, mai pot fi folosite coroane de ceramica cu suport metalic sau coroane full-ceramic fara suport metalic, ce sunt deosebit de estetice.

Obturatii fizionomice

In cazul in care dintii sunt avariati, fie de carii, fie din cauza unor fracturi usoare, aspectul estetic va lasa de dorit. Restaurarea acestora se realizeaza cu ajutorul obturatiilor fizionomice, cunoscute si sub denumirea de plombe.

Snap-On Smile

Pentru crearea unui zambet si a unor dinti perfecti, Snap-On Smile este solutia perfecta. Aceasta este o solutie usoara, rapida si accesibila tuturor din punct de vedere al pretului. Daca alegi aceasta metoda de tratament vei avea puterea de a zambi fara ezitare oricand si te vei simti minunat.

Aceasta tehnica oferea posibilitatea de a completa imperfectiunile danturii, fara a afecta structura naturala a dintilor. Mai este folosita si pentru bruxism (abrazarea si inclestarea dintilor). Vei avea o senzatie si un aspect perfect natural datorita asezarii perfecte pe dantura.

Snap-On Smile prezinta numeroase avantaje, printre care:

  • Nu se folosesc injectii
  • Nu se foloseste freza
  • Nu se folosesc adezivi
  • Poti manca in timp ce porti aceasta aplicatie

De asemenea, poti alege forma si culoarea aplicatiei, astfel incat sa ai parte de zambetul dorit.