Estetică Dentară

Un aspect evident al danturii frumoase îl reprezintă dinții sănătoși, albi și frumos aliniați

PROGRAMARE ONLINE

Profilaxie

Pentru ca dinții tăi să aibă un aspect estetic cât mai plăcut, cel mai important lucru este să le acorzi o îngrijire continuă și să faci un control stomatologic periodic. Nu uita că singurul gest care transmite un mesaj universal este zâmbetul !

Știai că pe lângă faptul că este inestetic, tartrul este cauza principală de pierdere a dinților ?

Este recomandat ca de două ori pe an să se facă un detartraj, periaj profesional și tratament al gingiilor folosind tehnica Prophy Jet. Acestea vor asigura o stare de sănătate cât mai bună a cavității orale și vor evita apariția parodontozei. Vrem să îți oferim acel zâmbet sănătos și frumos pe care ți-l dorești, motiv pentru care ne folosim unele dintre cele mai moderne tehnologii în materie de estetică dentară.

Albirea dinților

Ce poate fi mai plăcut decât încrederea unui zâmbet larg și strălucitor ?
Tratamentul de albire al dinților este cea mai bună soluție pentru a înlătura discromiile dentare (petele de pe dinți) și pentru a le reda strălucirea unui alb perfect. Rezultatele vor fi spectaculoase și nu vor afecta absolut deloc smalțul dentar. Obiectivul nostru este siguranța pacientului în fiecare etapă de tratament, motiv pentru care avem proceduri bine stabilite, indiferent de situație.

În cazul dinților vitali, aplicarea produselor de albire se face pe suprafața smalțului, fără a afecta colorația dentinei, iar în cazul dinților devitali, aplicarea produselor de albire se face în camera pulpară.

Un tratament de albire complet va include:

  • Detartraj
  • Periaj
  • Tratament gingival

  • Kit de albire Ultradent USA

Coroanele de zirconiu

O altă metodă de a îmbunătăți estetica danturii este coroana de zirconiu. Fiind mult mai rezistent decât alte materiale, zirconiul este folosit atât pentru realizarea unei singure coroane, cât și pentru realizarea unei punți dentare, indiferent de zonă.

Folosind zirconiul, nu vei avea grijă iritațiilor ce pot apărea la nivelul pulpei, materialul fiind recunoscut pentru biocompatibilitatea crescută. De asemenea, mai pot fi folosite coroane de ceramică cu suport metalic sau coroane full-ceramic fără suport metalic, ce sunt deosebit de estetice.

Obturații fizionomice

În cazul în care dinții sunt avariați, fie de carii, fie din cauza unor fracturi ușoare, aspectul estetic va lăsa de dorit. Restaurarea acestora se realizează cu ajutorul obturațiilor fizionomice, cunoscute și sub denumirea de plombe.

Snap-On Smile

Pentru crearea unui zâmbet și a unor dinți perfecți, Snap-On Smile este soluția perfectă. Aceasta este o soluție ușoară, rapidă și accesibilă tuturor din punct de vedere al prețului. Dacă alegi această metodă de tratament vei avea oricând puterea de a zâmbi fără ezitare și te vei simți minunat.

Această tehnică oferă posibilitatea de a completa imperfecțiunile danturii, fără a afecta structura naturală a dinților. Mai este folosită și pentru bruxism (abrazarea și încleștarea dinților). Datorită așezării perfecte pe dantură, vei avea o senzație și un aspect perfect natural.

Snap-On Smile prezintă numeroase avantaje, printre care:

  • Nu se folosesc injecții

  • Nu se foloșeste freza

  • Nu se folosesc adezivi

  • Poți mânca în timp ce porți această aplicație

De asemenea, poți alege forma și culoarea aplicației, astfel încât să ai parte de zâmbetul dorit !

  DOTĂRI CLINICĂ

DOCTORI 3
ASISTENTE 2
CABINETE 2
RADIOLOGIE 1
STERILIZARE 1

  PROGRAM CLINICĂ

Luni - Vineri 10:00 - 20:00
Sâmbătă Închis
Duminică Închis

  LOCALIZARE CLINICĂ

Clinică Dr. Șerban

• formular de programare •

    Sunt de acord cu stocarea și utilizarea datelor mele în acest site