Implant Dentar

Cea mai eficientă și cea mai rapidă soluție pentru înlocuirea dinților, cu o rată de succes de peste 98%

PROGRAMARE ONLINE
Servicii Implant Dentar

Ce este un implant dentar ?

Implantul dentar reprezintă un dinte artificial ce urmează a fi implantat în locul unuia lipsă. Rădăcina dintelui artificial va fi inserată în arcada dentară, iar materialul acesteia va fi asimilat rapid, întrucât folosim implanturile din titan, 100% biocompatibile.

De ce să alegi implanturile dentare Dr. Șerban ?

 • Folosim aparatură de ultima generație PIEZOSURGERY

 • Confortul postchirurgical este sporit, față de tehnicile clasice
 • Folosim metode de sterilizare conforme cu normele UE
 • Dispunem de personal specializat strict pe implantologie
 • Oferim GARANȚIE pentru fiecare lucrare efectuată

Cum are loc procesul de implantare ?

Șurubul de titan va fi amplasat de specialiștii noștri pe arcada dentară, prin tehnici speciale, minim invazive și nedureroase. Durata terapiei variază în funcție de caz, însă rezultatele depășesc așteptările. Tehnicile pe care le folosim sunt de ultimă generație, pentru a reduce perioada de vindecare și protezare definitivă.

La ce ajută implanturile ?

 • Înlocuiesc unul sau mai mulți dinți, fără să afecteze integritatea dinților alăturați (naturali)

 • Servesc ca suport pentru alte lucrări dentare (punți, proteze mobile, etc)

 • Consolidează dantura, oferă un suport eficient și descurajează resorbția osoasă după extracții

 • Îți oferă marea posibilitate de a putea zâmbi nestingherit

Sunt candidatul potrivit pentru implantul dentar ?

Putem înlocui orice lipsă la nivelul danturii. Acum pot fi tratate chiar și cazurile în care extracțiile dentare au fost efectuate cu mult timp în urmă. Până de curând, în astfel de situații, implanturile dentare nu erau recomandate.

Tehnologia modernă de care dispunem permite implantarea, întrucât luăm măsuri suplimentare precum bone grafting sau sinus lift. Acestea au rolul de a consolida arcada dentară resorbită și afectată de lipsa îndelungată a dintelui. Tehnologia piezosurgery pe care o folosim, garantează un act operator precis atât pentru pacient, cât și pentru medic. Intervenția este minim invazivă, iar astfel putem să reducem și disconfortul postchirurgical.

Ce avantaje au implanturile dentare ?

 • Va fi înlocuită o singură coroană și nu 3, precum în cazul punților dentare clasice

 • Integritatea dinților vecini celui implantat nu va avea de suferit
 • Poți schimba proteza mobilă cu una fixă, câștigând și avantajul părții estetice

 • Poți zâmbi încrezător, fără ca nimeni să observe vreo diferență între implant și dinții naturali

 • Vei preveni retracția gingiilor și resorbția osului maxilar
 • Rata de succes este maximă, spre deosebire de alte tratamente stomatologice

Care este rata de succes a implantului dentar ?

Mulțumită specialiștilor bine instruiți și tehnologiei de ultimă generație de care dispunem, rata de succes a implanturilor dentare realizate de noi este de 98-100%. Aceasta variază în funcție de starea de sănătate a pacientului (implanturile dentare sunt contraindicate la pacienți cu afecțiuni hepatice, metabolice, cardiace grave, renale), de tehnica operatorie, de calitatea și cantitatea osului și ,cel mai important, de igiena pacientului.

Când sunt ingirijite corect, implanturile dentare pot dura toată viața. Este necesar ca pacientul să vină regulat la control. Se consideră că implanturile dentare au cea mai mare rată de succes dintre toate tratamentele stomatologice. Implanturile dentare nu se cariază, dar atunci când igiena orală nu este corectă se poate dezvolta periimplantita, afecțiune ce poate duce la infectarea țesutului din jurul implantului și ulterior la pierderea lui.

Riscul de periimplantita este crescut la fumători și la pacienții cu igienă orală deficitară. Un implant se poate pierde din cauza unei igiene orale incorecte, din cauza fumatului sau a unei tehnici operatorii incorecte, a unei protezări imediate atunci când nu este cazul, sau din cauza unei cantități și calități osoase scăzute.

Dacă vei respecta indicațiile noastre cu privire la tratamentul postoperator, plus cele legate de igiena dentară, vei beneficia de implant chiar și pentru tot restul vieții !

Implantul dentar Zimmer Trabecular Metal

Este cea mai nouă descoperire în domeniul implantologiei dentare, fiind singurul implant cu structură tridimensională 3D. În special, implantul Zimmer Trabecular Metal este recomandat la pacienții cu grad mare de risc, acolo unde tratamentele cu implante dentare tradiționale sau premium sunt foarte dificile și unde prezintă o rată mică de succes:

 • Pacienți care au suferit infarct miocardic
 • Pacienți cu boală parodontală în formă avansată
 • Pacienți diabetici
 • Pacienți cu os de tip IV (foarte moale)

 • Pacienți care fumează excesiv

Implantul Trabecular Metal are în compoziție Titan și Tantal, două metale cu biocompatibilitate foarte mare și cu rezistență crescută la coroziune. Acest implant combină caracteristicile implantului TSV cu proprietățile unice ale metalului trabecular. Datorită porozității interconectate (până la 80%), implantul a fost conceput să asigure stabilitate secundară crescută prin osteoincorporare.

Pe secțiune orizontală, implantul arată ca un os spongios. Consistența materialului, rețeaua de pori interconectați și deschiși au fost special concepute pentru a favoriza osteoincorporarea prin creșterea osului vascularizat pe rețeaua metalică și printre rețeaua metalică.

Osteoincorporarea este dată de creșterea osului în exteriorul și în interiorul implantului, asigurând o suprafață mult mai mare de contact între corpul implantului și os, decât implanturile din titan.

La nivelul gâtului, implantul se prezintă sub două forme: (TMT) texturat complet, sau (TMM) cu margine netedă de 0,5mm.

  DOTĂRI CLINICĂ

DOCTORI 3
ASISTENTE 2
CABINETE 2
RADIOLOGIE 1
STERILIZARE 1

  PROGRAM CLINICĂ

Luni - Vineri 10:00 - 20:00
Sâmbătă Închis
Duminică Închis

  LOCALIZARE CLINICĂ

Clinică Dr. Șerban

• formular de programare •

  Sunt de acord cu stocarea și utilizarea datelor mele în acest site