Caută
Close this search box.

Coroane dentare
București Sector 1 - Clinica Dr. Șerban

Coroanele dentare sunt restaurări realizate în laboratorul de tehnică dentară ce acopera un bont de titan pe implant sau un dinte/reconstructție corono-radiculară în cazul dinților cu distrucție coronară mare.

Coroane Dentare Bucuresti Sector 1

Coroana dentară din porțelan sau ceramică poate fi realizată în culoarea dinților naturali. Coroanele dentare pot fi realizate din ceramica, zirconiu sau alte aliaje. Zirconiul este un material mai dur, cu o estetica deosebita, recomandat pe zonele laterale. Coroanele dentare de zirconiu au avantajul ca se realizaza computerizat, prin tehnica CAD CAM.

Când ai nevoie de o coroană dentară?

Lucrările protetice de tipul coroanelor dentare sunt alegerea ideală pentru pentru tine dacă ai dinți fracturați, ciobiți, rupți sau care au suferit anterior o traumă dentară sau un tratament de canal care necesită o restaurare protetică. Mai ales dacă îți dorești ca dinții tăi să aibă o estetică deosebită, naturală și rezistentă pentru toată viața.

Coroanele dentare se realizează în culoarea dinților naturali sau, pe considerente estetice, în funcție de exigențele pacienților.​

Vezi înainte

Tipuri de coroane dentare și materiale

Coroana dentară poate fi realizată din mai multe materiale, prin diverse tehnici în laboratorul dentar, iar durabilitatea sa depinde de calitatea materialului.

Exemple de materialele din care se realizează o coroană dentară:

Coroane dentare - prețuri:

Prețul unei coroane dentare variază în funcție de material, fiecare având avantajele lui pe termen lung. Pe lângă acest aspect, fiecare coroană va avea costuri diferite în funcție de nevoile stomatologice ale pacientului.

Coroane Dentare Bucuresti Sector 1

Coroanele dentare în Clinica stomatologică Dr. Șerban din București

De la amprentarea digitală (scanare intraorală) la tehnologia CAD CAM computerizată de realizare în laboratorul de tehnică dentară.

Scanarea intraorală 3d Shinning folosită în clinica noastră înlocuiește tehnica clasică folosită în trecut de înregistrare a informațiilor din cavitatea bucală ce trebuie transmise către laboratorul de tehnică dentară pentru realizarea unor lucrări dentare de precizie și estetică maximă!​

Igiena orală a pacientului care are lucrări protetice nu diferă de cea uzuală, care implică pe lângă periajul de dimineață și seară, utilizarea aței dentare, a apei de gură și a dușului bucal. Pentru menținerea lucrărilor pe termen lung, este recomandată profilaaxia periodică și controlul de rutină la medicul dentist de două ori pe an, sau conform indicațiilor medicului staomatolog.

Vezi înainte

Ești gata să zâmbești din nou?

Părerile pacienților noștri

Doctor Șerban
4.8
Based on 85 reviews
powered by Google
Monica DraganMonica Dragan
19:30 14 Feb 24
Multumiri întregii echipe atât pentru profesionalismul cu care abordează și rezolva problemele medicale, cat și pentru comunicarea clara și empatia pe care o manifesta fata de pacienți.
mirela silaghimirela silaghi
09:36 14 Feb 24
Medici de o înaltă ținută profesională ! Condițiile și serviciile sunt la cele mai înalte standarde. Recomand din toată inima. Felicitări echipei și mult succes !
Simona FilipSimona Filip
21:29 19 Oct 23
Recomand aceasta clinica atat din perspectiva unui medic cat si cea de pacient. Profesionalismul si empatia pe care o vei intalni iti vor da increderea ca ai ales locul si oamenii potriviti.
George DumitriuGeorge Dumitriu
17:02 29 Sep 23
Relatia mea cu personalul clinicii Dr Serban si in primul rand cu Dl doctor a devenit ceva familiar mai mult decat relația dr-pacient.Pe langa calitatile si dedicarea personalului conditiile ,seriozitatea si pina la urma calitatea serviciilor toate sunt premlum si la pretul corect.Le doresc tot binele din lume si sa stiu ca sunt acolo pentru mine si fam mea!!
js_loader