Caută
Close this search box.

Tratament canal la microscop (endodonție)
București Sector 1 - Clinica Dr. Șerban

Tratamentul de canal – cunoscut și prin scoaterea nervului – este unul dintre cele mai frecvente tratamente din cabinetul stomatologic și are ca scop eliminarea infecțiilor și a inflamațiilor apărute la nivelul camerei pulpare-în interiorul dintelui.

Chirurgie dentară microscop București

Presupune, ca si etape:

Care sunt principalele cauze ale apariției infecțiilor pulpei dentare și a nervilor ?

Tratament de canal endodontie Bucuresti Sector 1

Cui se adresează tratamentul de canal la microscop?

Oricărui pacient care are o carie profundă care a dus la afectarea nervului, pacienților care au tratamente de canal vechi și necesită retratamentul, sau care are un abces, o infecție netratata la timp sau prezintă dureri intense.

Ce ar trebui să știe un pacient despre tratamentul la microscop?

Tratamentul de canal la microscop asigură o rată de suces de peste 90% față de cel classic care are o rată de succes mult mai mică, eliminând numeroase riscuri.

Beneficiile tratamentului endodontic la microscop

Chiar și în cazurile în care există microfracturi și fracturi longitudinale ale dintelui imposibil de identificat doar pe baza radiografiei. Doar cunoscând corect cauza, puteți beneficia de tratamentul corect cu rezultate pe termen lung.
În cadrul unei intervenții chirurgicale în terapia conservatoare endodontică realizată fără ajutorul microscopului se pot omite canale radiculare care, rămânând necurațate, duc la apariția infecție.
Retratamentele endodontice, cauzate de nerealizarea corectă a manoperei anterioare de curățare a canalelor dintelui, presupun de cele mai multe ori costuri mai mari decât tratamentul inițial. Terapia endodontică cu ajutorul microscopului garantează acuratețe și eficiență maximă, astfel încât durata tratamentului este mai mică și rezultatul este sigur pe termen lung.

Tratamentul de canal la microscop - ce preț are?

Costurile diferă în funcție de manoperă, de dintele ce urmează a fi tratat, de diagnosticul inițial.

Avantajele tratamentului la microscop

Tratamentul de canal la microscop poate face diferență dintre păstrarea dintelui pe arcadă și extracția lui. Este o metodă sigură, rată de success foarte mare, scurtează durata de tratament, diagnosticul este precis, asigură tratarea completă a canalelor.

Ești gata să zâmbești din nou?

Părerile pacienților noștri

Doctor Șerban
4.8
Based on 85 reviews
powered by Google
Monica DraganMonica Dragan
19:30 14 Feb 24
Multumiri întregii echipe atât pentru profesionalismul cu care abordează și rezolva problemele medicale, cat și pentru comunicarea clara și empatia pe care o manifesta fata de pacienți.
mirela silaghimirela silaghi
09:36 14 Feb 24
Medici de o înaltă ținută profesională ! Condițiile și serviciile sunt la cele mai înalte standarde. Recomand din toată inima. Felicitări echipei și mult succes !
Simona FilipSimona Filip
21:29 19 Oct 23
Recomand aceasta clinica atat din perspectiva unui medic cat si cea de pacient. Profesionalismul si empatia pe care o vei intalni iti vor da increderea ca ai ales locul si oamenii potriviti.
George DumitriuGeorge Dumitriu
17:02 29 Sep 23
Relatia mea cu personalul clinicii Dr Serban si in primul rand cu Dl doctor a devenit ceva familiar mai mult decat relația dr-pacient.Pe langa calitatile si dedicarea personalului conditiile ,seriozitatea si pina la urma calitatea serviciilor toate sunt premlum si la pretul corect.Le doresc tot binele din lume si sa stiu ca sunt acolo pentru mine si fam mea!!
js_loader