Caută
Close this search box.

Servicii stomatologie

Descoperă serviciile clinicii noastre și bucură-te de noul tău zâmbet
oferit de specialiaștii Clinicii Dr. Șerban.

Dinti in 24 de ore

Ce ne diferențiază?

Oferim servicii stomatologice la standarde de excelență.

Carii dentare

Caria dentară reprezintă cea mai răspândită afecțiune la nivel mondial. Deoarece sănătatea dentară afectează sănătatea.

Albire dentară

Albirea dentară profesională reprezintă cea mai simplă și confortabilă metodă de a-ți recăpăta strălucirea zâmbetului.

Fațete dentare

Fațetele dentare sunt lucrări protetice. Ele sunt realizate sub forma unor foițe din ceramică sau zirconiu, extrem.

Coroane dentare

Coroana dentară este o lucrare protetică ce acoperă în totalitate un bont sau un dinte cu un grad mare de distrugere.

Tratamente de canal

Tratamentele de canal la microscop -cunoscute și prin scoaterea nervului – sunt unele dintre cele mai frecvente tratamente din cabinetul stomatologic.

Consultație

Consultația stomatologică este prima întalnire cu medicul stomatolog, în care medicul realizează atât consultația clinică cât și radiologică.

Parodontologie

Boala Parodontală este una dintre cele mai raspandite afecțiuni ale cavității bucale. Are mai multe etape în funcție de gravitate.

All on X

Fast and Fixed este un sistem de 4/6 implanturi care permite inserarea implantelor cu protezare provizorie fixă imediată în maxim 24 ore.

Chirurgie orală

Tratamentul chirurgical implică extracții, chiuretaj periapical, rezecții apicale și multe altele la nivel minim invaziv și fără durere.

Radiologie dentară

O radiografie dentară este esențială în tratamentul stomatologic și medicului stomatolog deoarece ajută la stabilirea unui diagnostic corect și la efectuarea unei lucrări potrivite fiecărei situații in parte.

Implantologie

Implantul dentar este singura soluție de tratament care înlocuiește unul sau mai mulți dinți lipsă și care redă în proporție de 99% funcționalitatea și estetica naturală a acestora.

Părerile pacienților noștri

Doctor Șerban
4.8
Based on 85 reviews
powered by Google
Monica DraganMonica Dragan
19:30 14 Feb 24
Multumiri întregii echipe atât pentru profesionalismul cu care abordează și rezolva problemele medicale, cat și pentru comunicarea clara și empatia pe care o manifesta fata de pacienți.
mirela silaghimirela silaghi
09:36 14 Feb 24
Medici de o înaltă ținută profesională ! Condițiile și serviciile sunt la cele mai înalte standarde. Recomand din toată inima. Felicitări echipei și mult succes !
Simona FilipSimona Filip
21:29 19 Oct 23
Recomand aceasta clinica atat din perspectiva unui medic cat si cea de pacient. Profesionalismul si empatia pe care o vei intalni iti vor da increderea ca ai ales locul si oamenii potriviti.
George DumitriuGeorge Dumitriu
17:02 29 Sep 23
Relatia mea cu personalul clinicii Dr Serban si in primul rand cu Dl doctor a devenit ceva familiar mai mult decat relația dr-pacient.Pe langa calitatile si dedicarea personalului conditiile ,seriozitatea si pina la urma calitatea serviciilor toate sunt premlum si la pretul corect.Le doresc tot binele din lume si sa stiu ca sunt acolo pentru mine si fam mea!!
js_loader
0
Specializări
0
Clienți fericiți
0
Premii obținute
0
Ani de experiență

Avantajele Clinicii Dr. Șerban

Vă readucem zâmbetul pe buze asigurând confort și garanția unui rezultat de durată.

17.jpg16.jpg

Dr. Alexandru Marius Șerban Medic

Tehnică

Aparatură Piezosurgery de ultimă generație. Avantajul principal al tehnologiei este capacitatea sa de a diferenția între diferite tipuri de țesuturi, ceea ce permite o precizie extraordinară. 

Confort

Confort postchirurgical sporit față de tehnicile clasice. Experiența pacientului este îmbunătățită și există un impact pozitiv asupra rezultatelor clinice, contribuind la o recuperare mai rapidă și mai eficientă.

Sterilizare

Aplicăm toate standardele și normele Uniunii Europene. Acest angajament reflectă dedicația noastră față de asigurarea unui nivel înalt de siguranță și igienă.

Experiență

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul stomatologiei, echipa noastră este compusă din personal înalt calificat, dedicat să ofere servicii de cea mai înaltă calitate pacienților săi.